Στο Next Generation Tournament ο Καλλιοντζής

10/03/2022 - 19:46 Τελευταία τροποποίηση στις 10/03/2022 - 19:59

Πέντε Έλληνες θα έχει η δωδεκάδα της Next Generation Patras του Βασίλη Σπανούλη, για το Adidas Next Generation Tournament της Πάτρας μεταξύ των οποίων θα βρίσκεται και ο Μυτιληνιός Στρατής Καλλιοντζής.

Το ρόστερ της ομάδας Next Geneneration Patras, την οποία θα προπονήσει ο Βασίλης Σπανούλης παρουσίασε την Πέμπτη (10/3) η ιστοσελίδα EuroHopes. Ο παλαίμαχος θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα έχει στη διάθεσή του πέντε μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, τα τέσσερα μεγαλύτερα εκτός Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Προμηθέα.

Ο Αλέξανδρoς Σαμουντούροβ κι ο Λευτέρης Λιοτόπουλος της ΔΕΚΑ, ο Βαγγέλης Ζούγρης του Περιστερίου, ο Κωνσταντίνος Λαγός του Δούκα κι ο Στράτος Καλλιόντζης του ΠΑΟΚ και πρώην παίκτης του Παλλεσβιακού, θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του coach Bill, που θα έχει τρεις Γάλλους, έναν από το Ισραήλ, έναν από τη Γερμανία, έναν από τη Σλοβενία και έναν από την Λετονία.

Σε αντίθεση με το ρόστερ που είχε στο τουρνουά του Βελιγραδίου, ο Σπανούλης θα έχει παιδιά του 2004 και του 2005 και μόλις δύο του 2006. Στην Πάτρα θα συμμετάσχουν επίσης η Μπαρτσελόνα, η Ζάζα Πατσούλια Τιφλίδας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Προμηθέας, η Ακαδημία Ελσίνι, η Στελατσούρα Ρώμης και ο Ολυμπιακός.

sport24.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey