10 Σεξουαλικά Σκάνδαλα Που Αφορούν Διάσημους Ποδοσφαιριστές

27/01/2020 - 20:13 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2020 - 20:44

Οι ποδοσφαιριστές σκοράρουν πολλές γυναίκες και αυτό είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός - Από την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα μέχρι την σύγχρονη εποχή του Μέσι και του Ρονάλντο, οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές υπήρξαν φαβορί για το αντίθετο φύλο όταν ήταν εκτός γηπέδου. Και γιατί να μην ήταν άλλωστε; Πληρώνονται εκατομμύρια δολάρια και το γεγονός ότι είναι νέοι και γυμνασμένοι σίγουρα βοηθά επίσης. Αλλά υπάρχει μια προφανής δυσκολία στο να διατηρήσουν μια ισορροπία μεταξύ του να είναι πρότυπα μοντέλα ποδοσφαίρου και σκανδαλώδεις γυναικάδες. Μερικές φορές οι βαθύπλουτοι παίκτες ποδοσφαίρου γίνονται απρόσεκτοι εκτός σεζόν και καταλήγουν να είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα που τους κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια στους δικηγόρους. Ας ελέγξουμε τα δέκα πιο αμφιλεγόμενα και συζητημένα σεξουαλικά σκάνδαλα στην ιστορία που αφορούν ποδοσφαιριστές!

Σκάνδαλο Ριμπερί και Μπενζεμά με Ανήλικη

Ο Ριμπερί της ACF Φιορεντίνα, ο Σίντνεϊ Γκοβού της Μαϊάμι Σίτι, και ο Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο με μια ανήλικη πόρνη που τους εξαπάτησε όλους να κάνουν σεξ μαζί της. Οι παίκτες δεν είχαν ιδέα ότι η κοπέλα ήταν κάτω από 18 εκείνη την στιγμή, αλλά δεν είχε ποτέ κακές προθέσεις εναντίον τους για την πράξη, δηλώνοντας ότι όλοι της συμπεριφέρθηκαν ωραία. Προφανώς, οι παίκτες δεν είχαν ιδέα ότι ήταν ανήλικη, αλλά φαίνεται ότι τη σκαπούλαραν σχετικά εύκολα στο δικαστήριο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το μεγαλοπρεπή σκάνδαλο στη Wikipedia.

Ο Ρούνεϊ Θέλει Δύο Κάθε Φορά

Όταν πρόκειται για απιστία, ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι σίγουρα χαρισματικός σε αυτό ακριβώς όπως είναι και στο ποδόσφαιρο. Μια μοιραία νύχτα θα καταλήξει να κάνει σεξ με την Τζέννυ Τόμσον του Big Brother, όσο και με μια πρωτοκλασάτη συνοδό που ονομάζεται Χέλεν Γουντ. Και όλα αυτά ενώ η σύζυγος του ήταν πέντε μηνών έγκυος με τον γιο τους Κάι. Η κύρια ταρίφα της Χέλεν Γουντ ως κορίτσι συνοδός ήταν 1.200 λίρες τη νύχτα, αν και αρνήθηκε να πάρει τα χρήματα του Ρούνεϊ επειδή πίστευε ότι ο χρόνος μαζί του ήταν περισσότερο γεμάτος ικανοποίηση παρά επαγγελματικός. Τώρα μετανιώνει για το τρίο της με τον Ρούνεϊ και την Τζέννυ Τόμσον.

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ Απλά Δεν Μπορούσε Να Νοικοκυρευτεί

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ είχε γεμάτο παρελθόν με τις γυναίκες. Ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που ζούσαν το 1963, παρόλο που τότε ήταν μόλις 18. Εκείνη τη χρονιά, θα αρνηθεί να παντρευτεί την τότε κοπέλα του, η οποία ήταν έγκυος. Αυτός ο θρυλικός Γερμανός αμυντικός θα αποδειχθεί σίγουρα μεγάλος γόης και τα επόμενα χρόνια - το 2000, η δεύτερη σύζυγος του Σιμπίλ θα μάθαινε για το παιδί του, το οποίο απέκτησε εκτός γάμου κατά τη διάρκεια ενός πάρτι Χριστουγέννων της Μπάγερν Μονάχου. Αλλά ο γόης δεν θα σταματούσε εκεί καθώς προχώρησε και την παράτησε για να παντρευτεί μια ερωμένη του γνωστή ως Χάιντι Μπεκενμπάουερ τρία χρόνια αργότερα. Ο Μπεκενμπάουερ ίσως να απέφευγε μερικές από αυτές τις σφαίρες αν είχε μεγαλώσει στην εποχή της πορνογραφίας του Διαδικτύου. 

Ο Τζον Τέρι Προδίδει Τον Συμπαίκτη Του

Ο ζωντανός μύθος της Τσέλσι και ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές της Αγγλίας, ο Τζον Τέρι, θα έμενε για πάντα γνωστός ως ο ποδοσφαιριστής που έκανε σεξ με τη σύζυγο του συμπαίκτη του. Ο Τέρι αποφάσισε να «διασκεδάσει» με τη Vanessa Perroncel, τη σύζυγο του Γουέιν Μπριτζ, ο οποίος εποχή εκείνη ήταν συμπαίκτη του στην Τσέλσι. Η όλη σχέση έσκασε σαν βόμβα μια μέρα αργότερα και ο Μπριτζ αρνήθηκε να παίξει στην ίδια ομάδα ή ακόμα και να σφίξει ξανά τα χέρια με τον Τέρι.

10 Σχέσεις του Ρίο Φέρντιναντ

Ο Ρίο Φέρντιναντ της Μάντσεστερ είναι ένας από τους πιο διάσημους και διακεκριμένους ποδοσφαιριστές όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και σε όλο το ποδόσφαιρο εν γένει. Αλλά τα σκάνδαλα δεν του ήταν ξένα - όχι μόνο ο ποδοσφαιριστής απέτυχε να περάσει από εξέταση παράνομων ουσιών, αλλά είχε διαπιστωθεί επίσης ότι διατηρούσε σχέση με δέκα γυναίκες. Αυτό ο χυδαίος κεντρικός αμυντικός διερευνήθηκε από την εφημερίδα Mirror του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία διαπίστωσε ότι είχε απιστήσει ενεργά τη σύζυγο του με δέκα ξεχωριστές γυναίκες και ίσως ακόμα περισσότερες.

Βραζιλιάνικo Ροζ Σκάνδαλο του Βάγκνερ Σίλβα ντε Σόουζα

Ο Βάγκνερ Σίλβα ντε Σόουζα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν μπλεγμένος σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο με μια Βραζιλιάνα πορνοστάρ. Οι ειδήσεις προέκυψαν με τη μορφή βίντεο που απεικόνιζε τους δύο να συνουσιάζονται το οποίο φυσικά εξαπλώθηκε στο διαδίκτυο αστραπιαία. Το όνομα της πορνοστάρ είναι Πάμελα Μπατ, και όσο ειρωνικό και αν ακούγεται, ήταν εξαγριωμένη για την αποκάλυψη αυτού του βίντεο (ακόμα περισσότερο από τον Βάγκνερ) επειδή δεν είχε πληρωθεί για αυτό.

Η Φανταχτερή Σχέση του Γκιγκς

Ο θρύλος των Κόκκινων Διαβόλων, Ράιαν Γκιγκς, πέρασε μια νύχτα με το Ουαλικό μοντέλο και προσωπικότητα της τηλεόρασης Ίμοτζεν Τόμας αφού οι δύο τους γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό κλαμπ μια μοιραία νύχτα του Σεπτεμβρίου το 2010. Ο παντρεμένος παίκτης της Μάντσεστερ διατηρούσε κρυφή σχέση με την Τόμας τους επόμενους μήνες και κέρδισε ακόμα και μια εντολή αποσιώπησης με εντολή δικαστηρίου που θα σταματούσε τη διάδοση οποιωνδήποτε ειδήσεων σχετικά με την σχέση τους. Παρά τις προσπάθειες του, πάνω από 75.000 χρήστες του Twitter μοιράστηκαν τα νέα για τη σχέση του το 2011, γεγονός που έπληξε πολύ τον γάμο του Γκιγκς και τη φήμη του ως αστέρι του ποδοσφαίρου.

Τα Μοντέλα και οι Κομμώτριες του Άσλεϊ Κόουλ

Ο θρύλος της Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ, και η σύζυγος του Σέριλ ήταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα παντρεμένα ζευγάρια διασημοτήτων την παλιά εποχή. Αλλά ο γάμος τους διαλύθηκε και καταστράφηκε όταν η Σερίλ ανακάλυψε τις πολλαπλές σχέσεις του. Οι περισσότερες γυναίκες που είχε κοιμηθεί ο Άσλεϊ ήταν μοντέλα, αλλά το τελευταίο πέναλτι για την Σερίλ ήταν όταν ανακάλυψε ότι είχε κοιμηθεί με δύο μοντέλα (τη Brooke Healy & τη Coralie Robinson) και μια κομμώτρια (την Amiee Walton) την ίδια νύχτα.

Η Όχι Τόσο Ομαλή Σχέση του Όλιβερ Καν

Ένας από τους καλύτερους Γερμανούς τερματοφύλακες όλων των εποχών. Η φήμη και η τύχη του Όλιβερ Καν στον κόσμο του αθλητισμού θα διακοπεί απότομα το 2008. Ο μύθος της Μπάγερν Μονάχου άφησε την τότε έγκυο σύζυγο του, Σιμόν, για να είναι με μια σκανδαλώδη 21χρονη οικοδέσποινα νυχτερινού κλάμπ, τη Verena Kerth, η οποία ήταν γνωστή ως «Pierced Party Chicken». Το ντροπιαστικό σκάνδαλο οδήγησε σε πολλή κακή δημοσιότητα για τον παίκτη, ο οποίος είχε χάσει μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας της ομάδας του και του κοινού εξαιτίας αυτού. Ο Ούλι Χένες της Μπάγερν Μονάχου δήλωσε ότι η όλη σχέση του προκάλεσε «αναγούλα».

Νύχτα Πάθους για τον Πατρίς Εβρά

Αυτός ο θρυλικός Γάλλος αμυντικός ίσως να είχε φοβερή ποδοσφαιρική καριέρα, αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο ωραία και έξοχα για αυτόν εκτός γηπέδου. Ο ποδοσφαιριστής διασκέδαζε με τα δίδυμα μοντέλα του Playboy, την Carla και τη Melissa, σε ένα νυχτερινό κλάμπ στο Παρίσι μια μοιραία νύχτα του 2013, όταν αποφάσισε να πάρει την Carla πίσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Εν συντομία, διασκέδασαν πολύ και το πρωί της επόμενης ημέρας της έδωσε 200 ευρώ. Δεν πείραξε την Carla να πάρει τα χρήματα, αλλά την πείραξε που ο Εβρά ήταν παντρεμένος με παιδί. Σήμερα, ο Εβρά κάνει τους πολλούς ακόλουθους του στο Instagram να γελούν με τις κωμικές αναρτήσεις του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey