Όταν ο Κουκούλας έγινε πρωτοσέλιδο στην "Ηχώ"!

08/02/2016 - 12:38 Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2016 - 13:37

Το Φεβρουάριο του 1997, ο Γιώργος Κουκούλας έγινε κεντρικό θέμα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αθλητική Ηχώ» και η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ", μέσα από τη στήλη της "Σαν Άλλοτε", φέρνει στη δημοσιότητα τα άρθρα της εποχής, αναδεικνύοντας την κόντρα που αναπτύχθηκε μεταξύ της διεύθυνσης της εφημερίδας και του Λέσβιου διαιτητή!

Η "Αθλητική Ηχώ" αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της κάτι πολύ παράξενο. Ισχυρίζεται ότι ο Γιώργος Κουκούλας, που αποτελεί εκείνη την περίοδο μέλος της Επιτροπής Εφέσεων Διαιτησίας, καθώς και τα μέλη της Γιώργος Τσεκλένης και Μάκης Μερσίνης, διαθέτουν αριθμούς κινητών τηλεφώνων της εταιρείας Panafon, οι οποίοι... ακολουθούν εκείνον του Θωμά Μητρόπουλου, συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας επικρατεί ένταση στα διαιτητικά, αλλά και δημοσιογραφικά στέκια.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Μάκης Γερμανάκος, συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση για να διαλευκανθεί η υπόθεση, αναμένοντας τις τοποθετήσεις των εμπλεκομένων. Ο Γιώργος Κουκούλας όμως... προλαβαίνει τις εξελίξεις και με επίσημη επιστολή του, που δημοσιεύεται αυτούσια από την "Αθλητική Ηχώ", παραδέχεται ότι διαθέτει κινητό τηλέφωνο της εταιρείας Panafon, εξηγεί όμως ότι ο αριθμός του είναι συνεχόμενος των Τσεκλένη και Μερσίνη γιατί τα παρήγγειλαν μαζί και οι τρεις, ενώ δηλώνει άγνοια μιλώντας περί απλής σύμπτωσης για το ότι ο προηγούμενος κατά σειρά αριθμός ανήκει στον Θωμά Μητρόπουλο, συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πρόεδρος της οποίας εκείνη την εποχή είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης, ιδιοκτήτης της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Panafon!

Ωστόσο, η υπόθεση μετατρέπεται σε προσωπική κόντρα μεταξύ του Κουκούλα και της εφημερίδας, με τις δύο πλευρές να έχουν... παρελθόν, αφού βρίσκονται ήδη στα δικαστήρια για δημοσιεύματα του 1992, μετά το αλησμόνητο πέναλτι στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό! Η "Ηχώ" κάνει λόγο για απόλυτη δικαίωση και ομολογία σοκ, ενώ ο Γιώργος Κουκούλας προσδοκά σε... θεία δίκη, αναφερόμενος και στο απροσδόκητο τέλος της πολύκροτης προ πενταετίας υπόθεσης...

{Έντυπη έκδοση "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" = Στήλη "Σαν Άλλοτε" - Επιμέλεια: Δημήτρης Κουκουνιάς}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey