Το Κοράκι...

23/09/2016 - 14:53 Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2016 - 18:19

Το Κοράκι κάνει... ντεμπούτο στο "SL", μέσα από τη νέα του στήλη, που θα σχολιάζει τα καλώς και κυρίως τα κακώς κείμενα της διαιτησίας στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θα εμφανίζεται συχνά - πυκνά και θα τα λέει... τσεκουράτα. Είναι επίσης και... στατιστικολάγνο το Κοράκι μας, οπότε να ξέρετε ότι θα βγάζει στη... σέντρα αριθμούς, αλλά και... νούμερα!

  • Γεια χαρά! Διαβάζω την καταγγελία της Φίλιας για τον Κάντα. Εφόσον αληθεύει το περιστατικό (και δεν τους έχω για ψεύτες τους ανθρώπους της ομάδας), θα πρέπει να διερευνηθεί από την ΕΠΣ Λέσβου. Σε βάθος και όχι επιφανειακά, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις. Σίγουρα, σε ένα ματς οι παλμοί είναι έντονοι, όμως αν φτάσουμε ο διαιτητής να μπερδεύει τις... στολές και να το παίζει... αστυνομικός μέσα στο γήπεδο, κάποια στιγμή θα έρθουν τα χειρότερα και τότε το παιχνίδι θα είναι χαμένο.
  • Μαθαίνω, από όσους γνωρίζουν πρόσωπα και χαρακτήρες, που ήταν και στο ματς, ότι ευτυχώς που έτυχε να είναι ο ποδοσφαιριστής Χιώτης πρωταγωνιστής στο περιστατικό, γιατί άλλος μπορεί και να μην είχε αντιδράσει τόσο ψύχραιμα στην πρόκληση Κάντα.
  • Πάντως, ένα... θέμα με τη συμπεριφορά πρέπει να το έχει ο συγκεκριμένος. Ή δεν το απολαμβάνει και του βγαίνει στο γήπεδο ή δεν μπορεί να το ελέγξει. Δεν θα κάτσω όμως εγώ τώρα να βρω την αιτία. Υπάρχουν και πιο ειδικοί. Αυτό που ξέρω είναι ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Και πριν μια βδομάδα στην Ανεμώτια υπήρχαν παράπονα, ενώ και στο Μόλυβο στην πρεμιέρα του Κυπέλλου οι άνθρωποι του Αρίωνα Μήθυμνας "έβραζαν" με τη διαιτησία του... 
  • Επειδή εμένα μου αρέσει όμως να είμαι δίκαιος, θα πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν πως μέσα στο ματς και θα ευνοηθούν και ίσως αδικηθούν. Τα λάθη, πιστεύω, είναι ανθρώπινα. Επομένως, δεν χρειάζονται φωνές, γκρίνιες και... φασαρίες. Τα θέματα συμπεριφορών, όμως, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Και γενικώς, η κατάχρηση εξουσίας, εντός και εκτός γηπέδων, χαλούσε ανέκαθεν την αισθητική μου...

Κρα! Κρα! Κρα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey