Αγιασμός για το Σύνδεσμο Διαιτητών Λέσβου

19/10/2011 - 10:44 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2011 - 10:53

Παρουσία των περισσοτέρων μελών – διαιτητών του Συνδέσμου, ο Σ.Δ.Π. Λέσβου πραγματοποίησε χθες το απόγευμα  στα γραφεία του, τον Αγιασμό του για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Αστυνομίας αλλά και του Στρατού και ειδικότερα παρέστησαν ο Βουλευτής Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Παναγιώτης Καπάρας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παντελής Πατερέλλης και Κυριάκος Πετρέλλης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Κορδονούρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου Δημήτρης Κουρσουμπάς, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΛ όπως ο Θεόδωρος Στεργίου και Χάρης Καλλίας αλλά και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Κώστας Παπαδόπουλος.

Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό, το λόγο πήρε ο ισχυρός παράγοντας της Λεσβιακής διαιτησίας Γιώργος Κουκούλας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους διαιτητές καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, ζητώντας από όλους τη στήριξη των νέων κυρίως διαιτητών που ανανεώνουν φέτος με την παρουσία τους το Σύνδεσμο της Λέσβου. Στη συνέχεια μίλησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Στρατής Πηγάσης ευχαριστώντας θερμά όλους εκείνους που τίμησαν με την παρουσία τους τον Αγιασμό, μοιράζοντας και αυτός με τη σειρά του ευχές για μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Την άποψή του πως ο Σύνδεσμος διαιτητών της Λέσβου είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος ανεβαίνοντας στο βήμα, τονίζοντας πως όλες οι φωνές που ακούγονται γύρω από τη διαιτησία το τελευταίο διάστημα, δεν αγγίζουν τους δικούς μας διαιτητές που υπηρετούν με αυταπάρνηση το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Την εκδήλωσε χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, ευχόμενος στους διαιτητές πάνω απ΄ όλα υγεία και όσο το δυνατόν λιγότερο καλοπροαίρετα λάθη.

Μετά την εκδήλωσε ακολούθησε μπουφές για τους προσκεκλημένους και πολλά ενδιαφέροντα «πολιτικό-αθλητικά» πηγαδάκια…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey