Το γλέντησαν οι διαιτητές!

10/01/2012 - 13:28

Εδώ και πολλά χρόνια (κοντά στα 23)  ο σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου Λέσβου συνηθίζει να πραγματοποιεί με την αλλαγή του χρόνου μια ιδιαίτερη εκδήλωση που έχει να κάνει με την συγκέντρωση των οικογενειών τους σε μια βραδιά ξεχωριστή για αυτούς, μακριά από τα γήπεδα  το άγχος και της σκοτούρες των αγώνων  και γενικά μια βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς.

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιηθείτε  στην Παναγιούδα σε γνωστό κέντρο της περιοχής το οποίο φιλοξένησε όλη την αρμάδα των διαιτητών (φυσικά υπήρξαν και  απουσίες  δικαιολογημένες όμως) μαζί με τις οικογένειες τους σε μια βραδιά η οποία τα είχε όλα. Τ

ραγούδι χορό αλλά και πλούσιο μενού τα οποία είχαν λείψει τα τελευταία χρόνια. 

Οικοδεσπότης της βραδιάς ο πρόεδρος των διαιτητών Στρατής Πηγάσης ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε όλους τους διαιτητές για το αίσθημα καθήκοντος που επιδεικνύουν στα γήπεδα που σφυρίζουν ,τους ευχήθηκε καλές διαιτησίες  και ο χρόνος που ήρθε να είναι δημιουργικός για αυτούς και στις οικογένειες τους.

Την ΕΠΣΛ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Σταύρος Ψαρρόπουλος μαζί με τον Πέτρο Γιώκο ενώ δεν έδωσε το παρών  ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας και γενικός γραμματέας της Ένωσης ο Χάρης Καλλίας ο οποίος βρισκόταν στην Χίο με της μικτές ομάδες και η απουσία του ήταν δικαιολογημένη.

Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος με την σειρά του ευχήθηκε και αυτός καλή χρονιά με καλές διαιτησίες και λιγότερα παράπονα από τα σωματεία δείχνοντας ότι πιστεύει στους διαιτητές και στις γνώσεις που έχουν γύρω από το αντικείμενο που ασχολούνται. Τέλος ο Γιώργος Κουκούλας από το πόστο του εκπαιδευτή ζήτησε από τα σωματεία να είναι λίγο επιεική απέναντι στους διαιτητές και να τους βοηθούν στο δύσκολο τους έργο και όχι να τους φέρνουν εμπόδια στο έργο τους.

Ο ίδιος μάλιστα μαζί με τον  πρόεδρο του συνδέσμου τον Στρατή Πηγάση  έκοψαν την πίτα όπου τυχερός  της βραδιάς ήταν ο ταμίας του συνδέσμου ο Δημήτρης Γιουβανάκης ο οποίος βρήκε το φλουρί.

Στα αξιοσημείωτα το ποίημα που διάβασε ο Χάρης Πελέκος και απευθυνόταν στους ίδιους τους διαιτητές αλλά και οι ικανότητες στο τραγούδι του Θόδωρου Στεργίου ο οποίος ξεσήκωσε το κέντρο σέρνοντας στον χορό και τους υπόλοιπους. Τις εντυπώσεις στο χωρό ωστόσο έκλεψε φέτος ο κ. Πατλάκας, κατά τη γενική ομολογία όλων των συναδέλφων τους.

Η βραδιά έκλεισε με της καθιερωμένες ευχές  υγεία χαρά και  καλές διαιτησίες και του χρόνου όλοι μαζί να δώσουν πάλι το παρών στην καθιερωμένη πλέον  βραδιά του διαιτητή.

(Ρεπορτάζ του Μανώλη Λαγουτάρη)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey