Αγιασμός και ευχές για καλά σφυρίγματα [pics]

01/10/2012 - 22:03 Τελευταία τροποποίηση στις 01/10/2012 - 22:18

diaitites_syndesmos_agiasmos2012_1Με τις ευχές όλων για μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με καλά σφυρίγματα που θα συνδράμουν και στο καλύτερο θέαμα στα τοπικά μας πρωταθλήματα, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία του, τον καθιερωμένο κάθε χρόνο τέτοια εποχή Αγιασμό του, παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού του συμβουλίου και των μελών του.

Την τελετή του Αγιασμού που τελέστηκε από τον π. Κομνηνό, λάμπρυναν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Λέσβου Γιάννης Βατός,  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης Θεόδωρος Στεργίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παντελής Πατερέλλης, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ κ.κ. Καλλίας, Πετρέλλης και Ντουνιάς.

Την όλη εκδήλωση χαιρέτισε με τις καλύτερες ευχές προς τους διαιτητές του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Στρατής Πηγάσης εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως ποδοσφαιρικά η χρονιά θα είναι επιτυχημένη για τον Αιολικό και την ΑΕΛΚ, με το Γιώργο Κουκούλα Εκπαιδευτή Διαιτησίας από την πλευρά του να τονίζει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη Λέσβο τα τελευταία χρόνια, με συνεχή επιμόρφωση για την αναβάθμιση του επιπέδου της διαιτησίας και την προσαρμογή της στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ χαιρετίζοντας την εκδήλωση για τη νέα χρονιά, στάθηκε στο γεγονός -με αφορμή και τον απολογισμό των πεπραγμένων του Συνδέσμου την χρονιά που μας πέρασε από τον κ. Κουκούλα-  πως φέτος η λεσβιακή διαιτησία έχει εκπροσώπηση στις μεγάλες κατηγορίες, μεταφέροντας και εκείνος με τη σειρά του τις καλύτερες ευχές του για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ακόμη ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Λέσβου Γιάννης Βατός.

Ας σημειωθεί πως από την πλευρά των σωματείων, παρέστησαν στον Αγιασμό του Συνδέσμου των Διαιτητών εκπρόσωποι της ΑΕΛΚ, του Κεραυνού Αφάλωνα και των «Λιονταριών».

diaitites_syndesmos_agiasmos2012_3

diaitites_syndesmos_agiasmos2012_2

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey