Διαχωρισμός αρμοδιοτήτων ΚΕΔ και ΕΠΣ

20/10/2012 - 13:06

Σε μια διευκρίνιση, αναφορικά με τις αρμοδιότητες της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και των κατά τόπους Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, προέβη η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με ανακοίνωση που δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος πως βάσει του Κανονισμού Διαιτησίας, οι Ενώσεις είναι αρμόδιες μόνος για τους διαιτητές, τους παρατηρητές και τους εκπαιδευτές των τοπικών τους πρωταθλημάτων, ενώ για ότι άλλο αφορά τη διαιτησία όπως τις αξιολογήσεις, τις κατατάξεις και τα διοριστήρια των εθνικών κατηγοριών αρμόδια είναι η ΚΕΔ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κανονισμό Διαιτησίας, οι αξιολογήσεις, οι κατατάξεις και η αποδοχή των διοριστήριων, που αφορούν τους διαιτητές, παρατηρητές και εκπαιδευτές των εθνικών κατηγοριών, γίνονται αποκλειστικά και μόνο από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Οι κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων είναι αρμόδιες αποκλειστικά και μόνο για τους διαιτητές, παρατηρητές και εκπαιδευτές των τοπικών πρωταθλημάτων."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey