Mια δεκάδα Λέσβιοι στους πίνακες

08/08/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:20


Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε τους πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και η φετινή εκπροσώπηση της Λέσβου σε αυτούς είναι αρκετά έντονη.

Πιο αναλυτικά, ο Δημήτρης Βερρής παρέμεινε στους πίνακες των βοηθών διαιτητών της Super League για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο Παναγιώτης Κουλουδής είναι και φέτος διαιτητής Football League, με την Αντριάννα Μπάλιακα να συμπεριλαμβάνεται στους πίνακες των βοηθών της ίδιας κατηγορίας.Mpaliaka_Antrianna_epoptis_kallithea_glyfada

Ο Παναγιώτης Βουρανής βρίσκεται στη λίστα των διαιτητών της Football League 2 και στο ίδιο πρωτάθλημα θα είναι βοηθός διαιτητή ο Απόστολος Καρμίρης, ενώ διαιτητές στους πίνακες της Δ' (παρά τη διάλυση της κατηγορίας η ΚΕΔ διατηρεί την ίδια κατηγοριοποίηση στους πίνακες) είναι οι Παναγιώτης Λέκκας και Γιώργος Παντελαίων.

Τέλος, παρατηρητές διαιτησίας για τη Football League 2 θα είναι φέτος τρεις Λέσβου που πέρασαν τις αντίστοιχες εξετάσεις της ΚΕΔ και συγκεκριμένα οι Στράτος Παπουτσέλλης, Στράτος Πηγάσης και Θόδωρος Στεργίου.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey