Χάλκινος θρίαμβος για τον Ντινενή και τη Λήμνο!

06/08/2017 - 15:24 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2017 - 12:04

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τη Λήμνο στην κωπηλασία, αφού ο Χαράλαμπος Ντινενής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μαζί με τον Χρήστο Στεργιάκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων -νεανίδων που διεξάγεται στο Τρακάι της Λιθουανίας.

Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό στο διπλό σκιφ, όπου τα μετάλλια κρίθηκαν μέσα σε περίπου έξι δευτερόλεπτα ο Στεργιάκας και Ντινενής τερμάτισαν στην 3η θέση με 6:40.86, πίσω από την Αυστραλία που κατέκτησε το χρυσό με 6:34.05 και την Λευκορωσία που πήρε το ασημένιο με 6:37.07.

Η ελληνική βάρκα ξεκίνησε από τη 2η θέση στα πρώτα 500μ. και στη συνέχεια υποχώρησε στην 3η, την οποία και υπερασπίστηκε μέχρι τη γραμμή του τερματισμού. Ανέβηκε έτσι στο βάθρο της απονομής, επιστρέφοντας με το χάλκινο από τη Λιθουανία.

Μιλώντας στους διοργανωτές, ο Λημνιός κωπηλάτης Χαράλαμπος Ντινενής τόνισε: “Και για τους δυο μας ήταν μια τέλεια, μια σπουδαία κούρσα. Είναι πολύ όμορφο να κατακτάς μετάλλιο σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμα πράγματα να διορθώσουμε, αλλά τώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey