Συμφωνία ΕΠΟ-Football League για αδειοδοτήσεις

27/05/2016 - 12:41

Σε συμφωνία ήρθαν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Football League, αναφορικά με τη διοργάνωση του επόμενου πρωταθλήματος της άλλοτε Β' Εθνικής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας mikriliga.com.AdTech Ad

Συγκεκριμένα, έπειτα από συνεννόηση της Ένωσης με την ΕΠΟ, συμφωνήθηκε να μην αφαιρούνται βαθμοί από τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα όσο αυτό βρίσκεται εξέλιξη, σε περιπτώσεις μη αδειοδοτήσεων. Συμπληρωματικά, θεσπίζονται πέντε στάδια που θα προβλέπουν τα ακόλουθα: 1) επίπληξη, 2, 3, 4) πρόστιμο, 5) αφαίρεση 3 βαθμών από την επόμενη σεζόν, μαζί με περιορισμό μεταγραφών.

Παράλληλα συμφωνήθηκε να υπάρξει μια ακόμα αλλαγή, που αφορά στο εξοδολόγιο των διαιτητών. Συγκεκριμένα, οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε εξόφληση ενός αγώνα εντός 48 ωρών μετά την τέλεση του, εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί το απαραίτητο ποσό πριν την έναρξη του. Κάτι που σημαίνει πως τα παιχνίδια θα διεξάγονται κανονικά, αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξόφληση στο προβλεπόμενο διάστημα, τότε η ομάδα θα τιμωρείται με τον μη ορισμό του επόμενου αγώνα της. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey