Πάει για αναβολή η πρεμιέρα;

09/09/2016 - 22:26

Ίδιο πρόβλημα με τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, υπάρχει και για τη Football League, με τα περισσότερα γήπεδα της κατηγορίας να μην έχουν κάμερες ή κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ο Νόμος ορίζει ρητά ότι για να διεξαχθούν αγώνες πρέπει να υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε όλα τα γήπεδα της Super League και της Football League. Εφαρμόζοντας λοιπόν στο Νόμο η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να βάζει "stop" στις άδειες διεξαγωγής των αναμετρήσεων.
 
Μετά το Κύπελλο Ελλάδας αυτό το πρόβλημα επηρεάζει και το πρωτάθλημα της Football League, διότι τα περισσότερα γήπεδα των ομάδων της δεν διαθέτουν κάμερες. Πέρυσι υπήρξε αντίστοιχο πρόβλημα, εν τέλει όμως εξαιρέθηκαν οι ομάδες της Football League. Υπάρχει μάλιστα πληροφορία για σχετικό έγγραφο που έφτασε στη διοργανώτρια αρχή, ενώ τη Δευτέρα (12/9) ξεκινά η εξέταση των φακέλων των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι ομάδες της Β' Εθνικής, λόγω χρόνου, δεν γίνεται να τοποθετήσουν κάμερες μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο εβδομάδων, με συνέπεια το πρωτάθλημα να μην μπορεί να αρχίσει στις 25 Σεπτεμβρίου, όπως είναι αρχικά προγραμματισμένο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey