Πρεμιέρα λίγο πριν την... παρέλαση!

20/09/2016 - 11:35 Τελευταία τροποποίηση στις 20/09/2016 - 14:11

Απίστευτο κι όμως ελληνικό αυτό που συμβαίνει με την έναρξη της Football League, της δεύτερης στην τάξη κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί η πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν έχει! Και όπως όλα δείχνουν, η αναβολή θα κρατήσει τουλάχιστον για δύο εβδομάδες...

Σήμερα το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Β' Εθνικής, το οποίος θα επικυρώσει την ήδη... ειλημμένη απόφαση για αναβολή της σέντρας! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα δοθεί -αν δοθεί- μετά από 15 ημέρες, δηλαδή με πιθανότερες ημερομηνίες 9-10 Οκτωβρίου, λίγο πριν την... παρέλαση! Όταν άλλες χρονιές, τέτοια εποχή οι ομάδες είχαν παίξει τουλάχιστον 6-7 επίσημα ματς και είχαν αρχίσει ήδη οι πρώτες εναλλαγές στους πάγκους τους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσει η Λίγκα είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Παρά τις προχωρημένες συζητήσεις του Προέδρου Στέλιου Σφακιανάκη με τη NOVA, ως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία. Η εξέλιξη αυτή προκαλεί δυσαρέσκεια στις ομάδες, γεγονός που αναμένεται να εκφραστεί και στο σημερινό συμβούλιο. Υπάρχουν μάλιστα ομάδες που στηρίζουν πολλά στα τηλεοπτικά έσοδα και θα προτείνουν αναβολή επ' αόριστο ή τουλάχιστον να παρουσιαστεί έτσι αρχικά ως μια απόφαση διαρκείας, χωρίς να προσδιορίζεται το πότε ακριβώς θα δοθεί η σέντρα.

Από την άλλη, υπάρχει και το ζήτημα με τις κάμερες και τα συστήματα ασφαλείας των γηπέδων. Σε αυτό το κομμάτι η Ένωση Β’ Εθνικής φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει μια μικρή σιωπηρή παράταση από το υφυπουργείο Αθλητισμού (μέσω της ΕΕΑ), περίπου 20 ημερών, ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες εργασίες στα γήπεδα της κατηγορίας που έχουν ανάλογες εκκρεμότητες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey