"Κλείδωσε" η NOVA με 4.000.000€!

22/09/2016 - 12:17 Τελευταία τροποποίηση στις 22/09/2016 - 13:03

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Β' Εθνικής, αφού ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού Στέλιος Σφακιανάκης συζήτησε με τα μέλη των ΠΑΕ την πρόταση που κατέθεσε η λίγκα προς τη NOVA για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της σεζόν 2016-17!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Στέλιος Σφακιανάκης ανέλυσε την πρόταση του τμήματος μάρκετινγκ για τη σύναψη τηλεοπτικού συμβολαίου, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για μονοετή ή διετή συμφωνία. Το σημαντικό είναι πως φαίνεται η NOVA να δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον και η συμφωνία εμφανίζεται "κλειδωμένη" αυτή τη στιγμή. Το ποσό που συζητιέται για τη σεζόν 2016-17 αγγίζει τα 4.000.000€, εκ των οποίων τα 3/4 αφορούν το καθαρό τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα μοιραστεί στις 18 ομάδες και το 1/4 την ονομασία του πρωταθλήματος, χρήματα από τα οποία θα καλύπτονται και τα λειτουργικά έξοδα του συνεταιρισμού.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο, κάθε ΠΑΕ της Football League μπορεί να προσδοκά ότι θα βάλει στα ταμεία της από 160.000 έως και 200.000€, ανάλογα με το πώς θα αποφασίσει τελικά να μοιράσει τα χρήματα η διοργανώτρια αρχή.

Το κλίμα πάντως στη συνεδρίαση ήταν τεταμένο και τα μέλη των ΠΑΕ ζήτησαν από τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ Μιχάλη Τζανόπουλο να μεριμνήσει η Ομοσπονδία ώστε να υπάρχουν ελαφρύνσεις στις ομάδες από πρόστιμα, καθώς επίσης να ισχύσει ότι και στη Super League< όπου τα γηπεδούχα σωματεία θα έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώνουν το εξοδολόγιο διαιτησίας έως και 48 ώρες μετά τη λήξη των αγώνων. Από τη μεριά του ο κ. Τζανόπουλος, έδειξε μεγάλη συγκαταβατικότητα, αφήνοντας υποσχέσεις εφόσον εκλεγεί στην προεδρία της ΕΠΟ ο Δημήτρης Ελευθεριάδης της παράταξης Γκιρτζίκη... Προεκλογική περίοδο διανούουμε εξάλλου, ο καθένας όσα θέλει, υπόσχεται.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey