Απότομη προσγείωση μετά την πρόταση της NOVA!

29/09/2016 - 10:32

Μπορεί κύκλοι της Football League να διέρρεαν από την προηγούμενη εβδομάδα πως η διοργανώτρια αρχή ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τη NOVA για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, με υψηλό αντίτιμο μάλιστα περί των 4 εκ. ευρώ, ωστόσο η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας!

Τα τελευταία νέα που προκύπτουν από την Ένωση Β’ Εθνικής δεν είναι καθόλου αισιόδοξα και γι' αυτό εξάλλου το "SL" σας ενημέρωσε από προχθές πως μεταξύ των προέδρων και του διοικητικού συμβουλίου της λίγκας υπάρχουν σκέψεις πλέον για νέα αναβολή στη σέντρα του πρωταθλήματος, με πιθανότερη ημερομηνία ίσως και τις 16 Οκτώβρη!

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο των διαπραγματεύσεων δεν είναι αισιόδοξα. Και αυτό διότι η αρχική αντιπρόταση της NOVA προς τη διοργανώτρια για την κεντρική διαχείριση είναι μάλλον... απελπιστική. Το συνδρομητικό κανάλι, που έχει και τα δικαιώματα της Super League, προσφέρει ως τιμή εκκίνησης 1.000.000 ευρώ, το οποίο όμως ουδεμία σχέση έχει με την πρόταση του διοικητικού φορέα της Β’ Εθνικής για 3+1εκ. ευρώ (τηλεοπτικά + ονομασία πρωταθλήματος). Τα χαμόγελα της περασμένης εβδομάδας κόπηκαν απότομα στους προέδρους των ΠΑΕ, που προσδοκούν πλέον σε μια βελτιωμένη πρόταση. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του a-sports.gr, ο πρόεδρος Στέλιος Σφακιανάκης εξετάζει πολύ σοβαρά πλέον την προοπτική να «σπάσει» το τηλεοπτικό προϊόν στα… δύο. Δηλαδή, να πάρει ένα κανάλι μια ζώνη - ημέρα και άλλο ένα ακόμα μία. Και αυτό διότι έτσι υπάρχει η ελπίδα να μειωθούν οι απώλειες που αυτή τη στιγμή φαίνονται τεράστιες ως προς τα προσδοκώμενα. Αυτό το μοντέλο, πάντως, είχε λειτουργήσει και παλιότερα, όπου έδειχνε ματς της Β’ Εθνικής τόσο ο OTE TV όσο και η κρατική τηλεόραση μέσω της ΕΡΤ3.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey