Και ξανά στον... αέρα η σέντρα!

18/10/2016 - 15:32

Μπορεί χθες η διοργανώτρια αρχή να προχώρησε στους ορισμούς της πρεμιέρας της Football League, για το ερχόμενο σαββατοκύριακο, όμως ένα 24ωρο μετά η σέντρα είναι ξανά στον... αέρα!

Τελικώς, όπως αποφασίστηκε θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της λίγκας, αφού προέκυψαν ενστάσεις από πολλές ομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που δεν εχει βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο των ΠΑΕ, λόγω της απουσίας τηλεοπτικής στέγης. Η συνεδρίασης θα γίνει την Τετάρτη (19/10) στις 2 το μεσημέρι, όπου θα φανεί αν θα μπουν τίτλοι τέλους στο πολύκροτο σίριαλ ή αν θα υπάρξουν τελικά και νέα... επεισόδια! 

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, το μπλοκ της αντιπολίτευσης ετοιμάζει πρόταση μομφής κατά του Προέδρου Στέλιου Σφακιανάκη και αναμφίβολα το διοικητικό συμβούλιο αναμένεται καυτό. Η εκπρόσωπος της Λέσβου στην κατηγορία, ΑΕΛΚ, στηρίζει σταθερά τον πρώην Αντιπρόεδρο εξάλλου της καλλονιάτικης ΠΑΕ, ψηφίζοντας υπέρ της σέντρας το συντομότερο δυνατό. Η πλειοψηφία ωστόσο δεν δείχνει να συμμερίζεται αυτή την άποψη...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey