Στις 30 Οκτώβρη και... βλέπουμε!

19/10/2016 - 19:01 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2016 - 19:08

Επεισοδιακό ήταν το σημερινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Football League, από το οποίο προέκυψε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου... υπό όρους!

Το θέμα της ενδεχόμενης σέντρας το προσεχές Σάββατο (22/10) τέθηκε σε ψηφοφορία, αλλά συνολικά 11 ΠΑΕ ψήφισαν αρνητικά, προτάσσοντας την ημερομηνία της 30ης Οκτωβρίου κι αυτής υπό όρους. Μόλις τρεις ΠΑΕ (ΟΦΗ, Κισσαμικός, Αγροτικός Αστέρας), αλλά και ο Στέλιος Σφακιανάκης ψήφισαν να ξεκινήσει άμεσα η Football League άμεσα, ενώ ΑΕΛΚ, Πανθρακικός και Σπάρτη απουσίαζαν της κρίσιμης αυτής διαδικασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιες 11 ΠΑΕ (Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός, Χανιά και Άρης) ζήτησαν την αποπομπή του προέδρου Στέλιου Σφακιανάκη από το θώκο της διοργανώτριας, όμως η πρότασή τους δεν πέρασε αφού δεν συγκέντρωνε τα 3/4 της πλειοψηφίας βάσει καταστατικού.  

Σε ότι αφορά στην πρόταση που είχε γίνει περί αναβολής και των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, για την 1η Αγωνιστική της φάσης των ομίλων, αποφασίστηκε ομόφωνα τα ματς να διεξαχθούν κανονικά, με την προϋπόθεση πως η ΕΠΟ θα δώσει το «πράσινο φως» στις ΠΑΕ εκείνες, που δεν έχουν λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής, να αγωνιστούν κανονικά στη διοργάνωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey