Μόνη στην κορυφή η Βέροια!

13/11/2011 - 17:54 Τελευταία τροποποίηση στις 13/11/2011 - 20:43

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον η Βέροια, μετά τη δική της άνετη επικράτηση μέσα στην έδρα του Πιερικού (1-3) και παράλληλα την ισοπαλία του Πλατανιά σστο γήπεδο της Καλλιθέας (1-1).

Στα υπόλοιπα ματς κύριο χαρακτηριστικό ήταν τα λιγοστά γκολ, με την ΑΕΛΚ να πετυχαίνει ιστορική νίκη κόντρα στο Θρασύβουλο (0-1), κατακτώντας το πρώτο τρίποντο στη Β' Εθνική χάρη στο γκολ του Πολωνού Ταραχούλσκι, ενώμε το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Πανσερραϊκός, επικατώντας (0-1) του Εθνικού Αστέρα στην Καισαριανή. Μεγάλη νίκη σημείωσε και η Αναγέννηση Επανομής απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών (1-0), την ίδια ώρα που στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας έκαμπτε την αντίσταση του Διαγόρα (1-0).

Σπουδαίο "2" σημείωσε η Αναγέννηση Γιαννιτσών μέσα στην έδρα του Φωκικού (0-1), ενώ Λάρισα και Βύζας Μεγάρων έμειναν ισόπαλοι (0-0) στην AEL FC Arena.

Σοκ στο τέλος για Πλατανιά!

Ο Πλατανιάς ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει το 3 στα 3 στην Football League, όμως Αρβανίτης είχε άλλη άποψη και στο 4' των καθυστερήσεων έκανε το τελικό 1-1! Πολύ καλό το παιχνίδι στην Καλλιθέα, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους να έχουν σε ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Οι παίκτες του Τίμου Καβακά κρατούσαν με σχετική άνεση το μηδέν στην άμυνα και έφτασαν στο γκολ στο 61' με τον Ναζλίδη. Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες της Καλλιθέας ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν πολύ για την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές, ειδικά προς το τέλος της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το προβάδισμα με νύχια και με δόντια. Τελικά, η υπεροχή της Καλλιθέας καρποφόρησε στις καθυστερήσεις και το Αρβανίτης στο 4' των καθυστερήσεων έκανε το τελικό 1-1!

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Κατσίκης, Πρίπου (68' Ρουσάκης), Ντακόλ, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Καλτσάς (76' Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Σταύρου, Πλατέλλας, Ματσούκας (74' Βιδάλης).

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Πότσι, Γκονζάλες (90+3' Μανουσάκης), Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης (90' Δρακάκης), Δράμι (73' Παπαζούδης).

Με το... δεξί ο Πανσερραϊκός

Ο αγωνιστικός χώρος στην Καισαριανή ήταν πολύ άσχημος, όμως οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Μετά από το μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 7', όταν η κεφαλιά του Στεφανίδη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, είχαμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανσερραϊκός πήρε το προβάδισμα στο 47' με κεφαλιά του Γκόμες και στη συνέχεια οι παίκτες του Αστέρα βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση και έχασαν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη απείλησαν στην αντεπίθεση, το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, όμως το 1-0 για τον Πανσερραϊκό έμεινε μέχρι το τέλος.

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Παπαθανασίου (77' Μιχελής), Γουσούλης, Καρατζάς, Λαμπρόπουλος, Άντονι, Χωριανόπουλος, Νάστος (69' Λουτσιάνο), Καούνος, Πασάς (52' Χαϊκάλης), Χανιώτης.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Παντελιάδης, Περπερίδης, Τριανταφύλλου, Ορφανός, Γκόμεζ (87' Βρούτσινα), Στεφανίδης, Ανάκογλου (79' Μουσικάκης), Ντιόγο (90+3' Βουτσιάς).

Επιστροφή και νίκη μετά από 29 χρόνια!

Η Επανομή υποδέχθηκε τον Ηρακλή Ψαχνών και έφτασε δίκαια στην πρώτη της νίκη μετά από 29 ολόκληρα χρόνια στην δεύτερη κατηγορία με 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και με τον Τιάγκο κορυφαίο του γηπέδου είχαν αρκετές καλές στιγμές στα καρέ του Τόλιου. Η υπεροχή των παικτών του Αλέκου Βοσνιάδη καρποφόρησε στο 40', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο ο Γκέσιος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, και οι γηπεδούχοι κράτησαν με σχετική ευκολία το 1-0.

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Γεωργιάδης, Καραμανλής, Τιάγκο (83' Κουρδάκης), Δεινόπαππας (63' Γεωργίου), Τάσιο, Γκέσιος (76' Ναλμπάντης).

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Γιώτας, Παριανός, Μάτσος (62' Τελκίνσκι), Ντελέκος (46' Πάγκαλος), Άλβες, Σέγκος, Λιόσης (78' Τσοκάνης).

Πρώτη νίκη για Αγροτικό Αστέρα

 Στον Εύοσμο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο, με τον Προβατίδη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 14' με ωραία προσπάθεια, ενώ οι Ροδίτες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο τέλος έκλεισαν τον Αγροτικό Αστέρα στα καρέ τους. Σημαντικές ευκαιρίες δεν υπήρξαν και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας στους «σταχυοφόρους» τους πρώτους βαθμούς στη σεζόν.

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Γ. Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Τσουκαλίδης, Προβατίδης, Σαμουηλίδης, Σαρακατσάνης, Πετρίσεβιτς, Οκουμούσης.

Διαγόρας (Ράτκο Ντόστανιτς): Πονηρός, Πουλόπουλος, Μουσταφίδης, Φαμπίνιο, Βουκαϊλοβιτς, Ματεντζίδης, Αυγενικού, Καρπαθάκης, Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Μπακάλης.

Μεγάλη νίκη τα Γιαννιτσά

Μεγάλη νίκη πήραν τα Γιαννιτσά στην Άμφισσα επί του Φωκικού 1-0. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και πίεσαν για το γκολ, με τον Φροξυλιά να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα την εστία του Βαλσαμάκη, όμως ο Κυζιρίδης στο 43' με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στην πρώτη καλή στιγμή για την Αναγέννηση στο παιχνίδι! Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Φωκικού να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ποτέ δεν έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης, με τον Χαρούλο να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία στο 76', όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Βοσνιάδη. Έτσι, οι φιλοκξενούμενοι έκαναν το 2 στα 2!

Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Στόϊκος, Ταμπάκης, Δήμας (70' Βαβάτσικος), Φροξυλιάς (51' Σκαρίμπας), Νικόλτσης (78' Καλέργης), Σιάκκας.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (65' Αλμπάνης), Γιόνδης, Νταντίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (90' Χατζόγλου), Παπαδόπουλος, Μπέκα, Τσίλης (78' Τοσουνίδης)

Μοιράστηκαν βαθμούς στην AEL FC Arena

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε η ΑΕΛ κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων για την 3η αγωνιστική της Football League. Δοκάρι για την Λάρισα ο Νεμπεγλέρας. Με δέκα ο Βύζας λόγω αποβολής του Στρατάκη.

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και η σπουδαιότερη ευκαιρία που είχε ήταν στο 52' όταν ο Νεμπεγλέρας με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κοτταρά.

Από την άλλη ο Βύζαντας μεγάρων με νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Νίκο Παντέλη παρότι αγωνιζόταν από το 39' με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Στρατάκη, κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που ήθελε.

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Κατσιαρός, Παπαγεωργίου, Ταλ, Ααράμπ, Μπόα Μόρτε, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (24' λ.τρ. Σιατραβάνης), Σεσίνια (81' Ζεκίνια), Πλιάγκας (58' Τσιμπάμπα), Σαϊτιώτης.

Βύζας Μεγάρων: Κοτταράς, Γκούμας, Αρκουμάνης, Στρατάκης, Λίτσης (66' Ρούσσος), Σανόκο, Μωυσίδης, Ουαταρά (93' Ρωμαΐδης). Πλάτανος, Χριστοφιδέλης, Σκαφτούρος (79' Πέτρου).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Παρασκευή (11/11)
Πιερικός-Βέροια 1-3
(3' Κουτσοσπύρος - 57' Κάντι, 62' Καλτσάς, 74' Ολαϊατάν)

Σάββατο (12/11)
Λάρισα-Βύζας 0-0

Κυριακή (13/11)
Θρασύβουλος-Καλλονή 0-1 (76' Ταραχούλσκι)
Καλλιθέα-Πλατανίας 1-1 (90+4' Αρβανίτης - 61' Ναζλίδης)
Εθνικός Αστέρας-Πανσερραϊκός 0-1 (47' Γκόμες)
Αγροτικός Αστέρας-Διαγόρας 1-0 (14' Προβατίδης)
Επανομή-Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (40' Γκέσιος)
Φωκικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1 (43' Κυζιρίδης)

Δευτέρα (14/11)
Παναχαϊκή-Πανθρακικός (19:00)

Βαθμολογία


3η Αγωνιστική
Αγ. Bαθμοί Γκολ
1. Βέροια 3
9
6-2
2. Πλατανιάς 3
7 3-1
3. Αναγέννηση Γιαννιτσών 2 6 2-0
4. Καλλιθέα 3 5 4-3
5. ΑΕΛΚ 3 4 3-3
6. Αναγέννηση Επανομής
1
3 1-0
7. Πανσερραϊκός
1 3 1-0
8. Αγροτικός Αστέρας 1 3 1-0
9. Πανθρακικός 2 3 1-1
10. Πιερικός 2 3 3-4
11. Διαγόρας 3 3 1-2
12. Λάρισα 1 1 0-0
13. Ηρακλής Ψαχνών 2 1 0-1
14. Εθνικός Αστέρας 2 1 0-1
15. Βύζας Μεγάρων 3 1 1-3
16. Φωκικός 1 0 0-1
17. Θρασύβουλος 3 0 0-3
18.
Παναχαϊκή* 2
-5 1-3

* Έχουν αφαιρεθεί 5 βαθμοί για την υπόθεση των στημένων αγώνων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey