Μπέος: "Ψαροχώρι η Καλλονή"

27/05/2013 - 12:39 Τελευταία τροποποίηση στις 27/05/2013 - 14:14

Mpeos_Tarlas_AELK_Ol_Volou1Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM 89,5 Μαγνησίας και έριξε τα βέλη του κατά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, μιλώντας για "οργανωμένο έγκλημα από 40 μπράβους", χαρακτηρίζοντας παράλληλα "ψαροχώρι" την Καλλονή και την ΑΕΛΚ "μια ομάδα χωρίς ιστορία, παρελθόν, παρόν και μέλλον".

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε "απλός φίλαθλος", όμως δεν παρέλειψε να πετάξει τις... σπόντες του στους πολλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του "Ταρλά" για να δουν την ΑΕΛΚ, αν και κατά βάθος υποστηρίζουν άλλη ομάδα...  

Αναλυτικά: «Πρώτη φορά ένιωσα τόσο περήφανος. Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν πολλά κιλά… Ισοπέδωσαν στο γήπεδο μια ανύπαρκτη ομάδα. Οι περισσότεροι φίλαθλοι παρακαλούσαν να νικήσει ο Βόλος. Οι υπόλοιποι ήταν από ένα ψαροχώρι και άφησαν τα δίχτυα και ήρθαν στο γήπεδο. Ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να σηκώσει το κεφάλι και να είναι περήφανοι και να μην κοιτάνε άλλες ομάδες...

Αν χθες υπήρχαν οργανωμένοι φίλαθλοι θα θρηνούσαμε θύματα και το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και θέαμα και είναι ωραίο να το παρακολουθείς δεν είναι για αυτά που έγιναν χθες. Μπορεί μέσα σε 5.000 φιλάθλους να βρεθούν 50 άτομα που θα κάνουν κάτι κατακριτέο. Αλλά όταν δεν προστατεύεις την αποστολή υπάρχει οργανωμένο έγκλημα. Και ξέρετε ποιο ήταν το οργανωμένο έγκλημα; Να φέρουν 40 μπράβους για να προκαλέσουν τρομοκρατία αλλά μπράβο στα παλικάρια του Ολυμπιακού Βόλου που δεν μάσησαν.

Καταδικάζουμε την αλητεία και το σκεπτικό των ανθρώπων που διοικούν την Καλλονή. Αλλά τι να περιμένεις από μια ομάδα χωρίς ιστορία, χωρίς παρελθόν, παρόν και μέλλον;».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey