Η παρακάμερα του «SL» στο Αλκιβιάδης-Ατρόμητος

31/01/2018 - 11:53 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2018 - 11:54

Πάθος, ένταση και τρία γκολ πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές του Αλκιβιάδη και του Ατρόμητου Ανεμώτιας στο Κάτω Τρίτος, στο τελικό 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Λίγος κόσμος στο Κάτω Τρίτος, με τους φίλους του Ατρόμητου Ανεμώτιας να στηρίζουν παραδοσιακά την ομάδα τους.

40 χρόνια ιστορία σε μια φωτογραφία. Δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που τίμησαν τις ομάδες των χωριών τους. Ο Νίκος Χατζηβαγιάννης (δεξιά), ο περιβόητος Κρόιφ του Ευεργέτουλα, που έπαιζε στον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους μαζί με τον Γιώργο Λασκαρίδη, άλλοτε παίκτη του Ατρόμητου Ανεμώτιας και παράγοντα σήμερα του συλλόγου.

Οι παίκτες του Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους πανηγυρίζουν το γκολ του Ρονάλντο Σιμόνι, αφιερώνοντάς το στον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους Γιάννη Κατραμάδο.

Ο Μιχάλης Ελευθερίου κάνει καλό πρωτάθλημα στον Ατρόμητο, σκοράροντας σχεδόν σε κάθε αγωνιστική για την ομάδα της Ανεμώτιας. Εδώ, έχει μόλις ισοφαρίσει σε 1-1...

Δε χάνουν παιχνίδι ο Γιάννης και η Μαρία Ελευθερίου, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των δύο παιδιών τους, Μιχάλη και Τάκη, με τη φανέλα του Ατρόμητου Ανεμώτιας.

Αντώναρος, Σπύρου, Καδής και Μουτσουγιάννης έφτιαξαν ένα όμορφο παρεάκι στο Κάτω Τρίτος, βλέποντας το ματς που τα είχε όλα, γκολ, ανατροπές, κόκκινη κάρτα και πολλά... σποράκια!

Δάλλας και Κατσούρης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, προσφέρουν πλέον τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο από τον πάγκο.

Ο Γενικός Γραμματέας του Αλκιβιάδη, Παναγιώτης Ζαχαριάδης, μετά της συζύγου και του εγγονού του, παρακολούθησε απόλυτα ήρεμος το ματς, αλλά στο τέλος δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, με την απογοήτευση έκδηλη στο τελευταίο σφύριγμα.

Ο Παναγιώτης Συβρής ξεκίνησε ως πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις (όπως είχε συμβεί και στον Πολιχνίτο), με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον πρώτο βοηθό να αλλάξουν ρόλους. Έτσι ο Παναγιώτης Βουλγαρέλλης πήρε τη σφυρίχτρα και ο Παναγιώτης Συβρής το σημαιάκι για την πλάγια γραμμή. Περαστικά και γρήγορη αποκατάσταση...

Ο Γιάννης Χατζηδιαμαντής απέχει από τα τελευταία ματς του Ατρομήτου, λόγω τραυματισμού, χάνοντας και το σημερινό τελικό Κυπέλλου με τον Αιολικό, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα τις επόμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey