Δώσε τα προγνωστικά σου!

02/02/2018 - 15:44 Τελευταία τροποποίηση στις 02/02/2018 - 17:31

Την Κυριακή (4/2, 15:00) θα διεξαχθεί η 19η Αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λέσβου στα γήπεδα του νησιού, με σημαντικότερο ματς εκείνο στον Πολιχνίτο, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον φιναλίστ του Κυπέλλου Λέσβου, Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Ο πρωτοπόρος Αίγειρος δοκιμάζεται στην έδρα του Οδυσσέα Ελύτη, ενώ και ο Αιγέας Πλωμαρίου έχει εκτός έδρας υποχρέωση, μέσα στο Μόλυβο, επί του τοπικού Αρίωνα. Στα Λουτρά, θα διεξαχθεί ένα ακόμα ενδιαφέρον ματς, με τον Αετό να φιλοξενεί τον ΑΟ Μεσοτόπου. Σημαντικό παιχνίδια για την πορεία των δύο ομάδων στη μάχη αποφυγής των Playouts είναι και εκείνο μεταξύ Κεραυνού Αφάλωνα-Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, στο «Καραπαναγιώτειο» Μόριας. Πιο εύκολο έργο έχει ίσως ο Όλυμπος Αγιάσου, που αγωνίζεται στην Πέτρα με τον τοπικό Αχιλλέα. Τέλος στα Παράκοιλα, ο γηπεδούχος Ανδρονικάς υποδέχεται την Αναγέννηση Γέρας.

Μιλώντας στο «SL» ο προπονητής των Γεραγωτών, Γιώργος Σπάρταλης, στάθηκε στις δύο σημαντικές απουσίες της ομάδας του, επισημαίνοντας: «Μας λείπει ο Βασίλογλου, που τραυματίστηκε στο γόνατο και αναμένεται να απουσιάσει τουλάχιστον ένα μήνα. Έχουμε και τιμωρημένο τον Τηνιακό, που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Ωστόσο θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στο ξερό γήπεδο και να μην επηρεαστούμε από τις συνθήκες που θα επικρατούν την Κυριακή στα Παράκοιλα.»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σπάρταλης έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 19ης Αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

19η Αγωνιστική (4/2, 15:00)

ΑΟ Πολιχνίτου-Ατρόμητος Ανεμώτιας
Γήπεδο Πολιχνίτου
Μποντάκης, Λυρής, Βασιλακάκης
Παρατηρητής: Πηγάσης

Σημείο: Χ2
«Ο Ατρόμητος έπαιζε την Τετάρτη στον τελικό Κυπέλλου, αλλά διαθέτει μεγάλο ρόστερ και μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνεχείς υποχρεώσεις. Ο Πολιχνίτος είναι πάντα δυνατός και τον ευνοεί το ξερό γήπεδο. Θα παίξουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες. Το ματς ξεκινά από Χ και δεύτερο σημείο το 2.»

Αετός Λουτρών-ΑΟ Μεσοτόπου
Γήπεδο Λουτρών
Λέκκας, Μπάλιακα, Συβρής
Παρατηρητής: Καλπάκας

Σημείο: 1
«Ο Αετός είναι σε καλή κατάσταση και ο Μεσότοπος προέρχεται από ένα αποτέλεσμα-σοκ, παρά το ότι στον ημιτελικό κυπέλλου είχε αξιόλογη απόδοση. Μπορεί να κοντράρει, αλλά δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα μέσα στα Λουτρά.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Κουλουδής, Πούλος, Μέστρος
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Σημείο: Χ21
«Ένα ματς ανοικτό και στα τρία σημεία. Πολύ δύσκολο για πρόβλεψη. Παίξαμε αντίπαλοι και με τις δύο ομάδες τελευταία. Εκτιμώ ότι η νίκη θα εξαρτηθεί από το πώς θα παρουσιαστούν αγωνιστικά, βάσει απουσιών. Ξεκινά από Χ και δίνω προβάδισμα στο 2 στη συνέχεια, με τρίτο σημείο τον 1.»

Αχιλλέας Πέτρας-Όλυμπος Αγιάσου
Γήπεδο Πέτρας
Βουρανής, Ψύλλος, Παράσχου
Παρατηρητής: Κεχαγιάς

Σημείο: 2
«Δε χωρά άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης του Ολύμπου. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα.»

Αρίων Μήθυμνας-Αιγέας Πλωμαρίου
Γήπεδο Μήθυμνας
Βουλγαρέλλης, Φαναρτζής, Οικονόμου
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Σημείο: 2
«Ο Αρίων προβληματίζει με τα αποτελέσματά του το τελευταίο διάστημα. Ακόμα και στο γήπεδό του, όπου γενικώς είναι δυνατός. Εκτιμώ πως ο Αιγέας θα περάσει νικηφόρα από το Μόλυβο.»

Οδυσσέας Ελύτης-Αίγειρος Μυστεγνών
Ενωσιακό Θερμής
Δουκάκης, Καραμπάσης, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Πάντας

Σημείο: 2
«Ο Οδυσσέας Ελύτης προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη και μπορεί ο Αίγειρος να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα απουσιών, αλλά εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει.»

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Αναγέννηση Γέρας
Γήπεδο Παρακοίλων
Βλουτέλλης, Τσιμόπουλος, Κακαδέλλης
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey