Δώσε τα προγνωστικά σου!

09/02/2018 - 12:46

Στην τελική του ευθεία μπαίνει σταδιακά το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, με τη διεξαγωγή της 20ης Αγωνιστικής, αύριο Σάββατο (10/2), να περιλαμβάνει κομβικά παιχνίδια σε όλα τα διαζώματα της βαθμολογίας.

Το ματς που ξεχωρίζει, αναμφίβολα, είναι το ντέρμπι μεταξύ Αίγειρου Μυστεγνών και Αετού Λουτρών στο Ενωσιακό Θερμής. Επικίνδυνη έξοδο έχει ο Αιγέας Πλωμαρίου, που αντιμετωπίζει στην Αγία Παρασκευή τον ΑΟ Μεσοτόπου. Αντίθετα, ευκολότερο θεωρητικά έργο περιμένει αφενός τον Όλυμπο, που φιλοξενεί στο «Χριστοφίδειο» της Αγιάσου τον Οδυσσέα Ελύτη, αφετέρου την Αναγέννηση Γέρας που υποδέχεται τον Αρίωνα Μήθυμνας στο Γήπεδο Παπάδου. Σημαντικό ματς για την παραμονή θα διεξαχθεί στο Κάτω Τρίτος, εκεί όπου ο τοπικός Αλκιβιάδης μάχεται με τον Ανδρονικά Παρακοίλων. Στην Πέτρα, ο γηπεδούχος Αχιλλέας αναμετράται με τον ΑΟ Πολιχνίτου.

Τέλος, στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Αφάλωνα.

Μιλώντας στο «SL», ο προπονητής των γηπεδούχων Χρήστος Παπαδόπουλος αναφέρθηκα στην απουσία του τιμωρημένου Αντώναρου και στον ανέτοιμο Μιχάλη Ελευθερίου, που προέρχεται από τραυματισμό, επισημαίνοντας: «Εάν θέλουμε να είμαστε σε τροχιά Playoffs, πρέπει να κερδίσουμε. Υπολογίζουμε τον Κεραυνό Αφάλωνα, αλλά ταυτόχρονα έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και στοχεύουμε αποκλειστικά στο τρίποντο της νίκης.»

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Παπαδόπουλος έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα παιχνίδι της 20ής Αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

Όλυμπος Αγιάσου-Οδυσσέας Ελύτης
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Παντελαίων, Συβρής, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Σημείο: 1
«Ξερός άσσος. Μπορεί ο Οδυσσέας Ελύτης να παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση, αλλά στην Αγιάσο ο Όλυμπος ξέρει να παίρνει τέτοια παιχνίδια και θα κερδίσει.»

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Ανδρονικάς Παρακοίλων
Γήπεδο Κ. Τρίτους
Βουρανής, Κακαδέλλης, Ψύλλος
Παρατηρητής: Πολύμος

Σημείο: 12
«Είναι ένας αγώνας μεταξύ δύο ομάδων, που έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή τους δηλαδή στην κατηγορία. Ο Αλκιβιάδης εξακολουθεί να καίγεται για βαθμούς, παρότι προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του Κεραυνού Αφάλωνα. Ο Ανδρονικάς από την άλλη, αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο, θα έχει εξασφαλίσει κατά 80% το στόχο του. Ανοικτό ματς, χωρίς ισοπαλία.»


Αίγειρος Μυστεγνών-Αετός Λουτρών
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Κουλουδής, Λυρής, Μπάλιακα
Παρατηρητής: Ντουνιάς

Σημείο: 1
«Όσο καλός και είναι ο Αετός Λουτρών, που κάνει εξαιρετικό Β’ Γύρο, θα δυσκολευτεί να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα του Αίγειρου. Η ομάδα των Μυστεγνών, μετά την ήττα από εμάς και με τον Γιώργο Κουτρομπίλα στον πάγκο της, δείχνει άλλη ομάδα. Μόνο άσσος.»

Αναγέννηση Γέρας-Αρίων Μήθυμνας
Γήπεδο Παπάδου
Μποντάκης, Βουλγαρέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Χρόνης

Σημείο: 1
«Μετά την ήττα στα Παράκοιλα, η Αναγέννηση Γέρας πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε, ειδικά από τη στιγμή που διατηρεί ακόμα μαθηματικές ελπίδες για την είσοδο στα Playoffs της τετράδας. Μέσα στον Παπάδο μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στον Αρίωνα Μήθυμνας.»

ΑΟ Μεσοτόπου-Αιγέας Πλωμαρίου
Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Δουκάκης, Τσιμόπουλος, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: Χ2
«Δύσκολη έξοδος για τον Αιγέα, αφού ο Μεσότοπος παρουσιάζεται δυνατός στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Παρότι η ομάδα του Πλωμαρίου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και απόλυτα σταθερή όλη τη χρονιά, εκτιμώ πως πρώτο σημείο είναι η ισοπαλία, αλλά υπάρχουν σαφέστατα πιθανότητες και για νίκη των φιλοξενούμενων.»

Αχιλλέας Πέτρας-ΑΟ Πολιχνίτου
Γήπεδο Πέτρας
Κουκούλας, Καρμίρης, Πούλος
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Σημείο: Χ2
«Ο Αχιλλέας δείχνει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της κατηγορίας. Έχει μια δυναμική στο γήπεδό του, αλλά μέχρι εκεί. Απέναντί του θα βρει τον Πολιχνίτο που ξέρει από χωμάτινα γήπεδα. Ισοπαλία και μετά διπλό.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Κεραυνός Αφάλωνα
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Βλουτέλλης, Καραμπάσης, Συκάς
Παρατηρητής: Σταθάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey