"Θρίλερ" στην Αγιάσο, πεντάρα ο Αλκιβιάδης!

05/10/2019 - 18:55 Τελευταία τροποποίηση στις 05/10/2019 - 19:44

Πολύ σκληρό καρύδι αποδεικνύεται και φέτος ο Ανδρονικάς ο οποίος πήρε την ισοπαλία στην Αγιάσο 2-2 υποχρεώνοντας έτσι τους περσινούς πρωταθλητές στην πρώτη απώλεια βαθμών, με την ομάδα των Παρακοίλων να χάνει μάλιστα συνολικά 4 παίκτες με κόκκινη κάρτα.

Ο Ανδρονικάς προηγήθηκε στο ημίχρονο 0-1 με αυτογκολ καθώς μετά από χτύπημα φάουλ του Χατζηκυριάκου η μπάλα χτύπησε σε παίκτη του Ολύμπου και κατέληξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια μέχρι το 75' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες μετά τις αποβολές των Μαγγανά και Τσίγκα, ενώ την κόκκινη κάρτα δέχτηκε και ο Χατζηκυριάκος ενώ είχε περάσει εκτός ως αλλαγή.

Στο 80' ο Όλυμπος σημείωσε την ισοφάριση με χτύπημα φάουλ του Πετρουζέλλη και στο 90' έκανε το 2-1 με τον Διακορώνα, όμως οι φιλοξενούμενοι που έμειναν τελικά με 8 παίκτες λόγω κόκκινης κάρτας στον Χρήστο Κουτλή, βρήκαν τον τρόπο και ισοφάρισαν για το τελικό 2-2 με τον Σρατή Δελόλμα.

Στην Καλλονή ο Απόλλων Δαφίων έκανε σεφτέ στις νίκες απέναντι στην Αναγέννηση από την άσπρη βούλα στο 78' με τον Γρούβα, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν τον αγώνα με 10 παίκτες και την Αναγέννηση να αστοχεί σε πέναλτι στο 17ο λεπτό. 

Στη Θερμή αν και προηγήθηκε ο Ατρόμητος με τον Γιώργο Μαλακό στο 70', o Ελύτης έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 94' με τον Ιορδάνου μετά από σέντρα του Ελιόν Ιστρέφι.

Στα παιχνίδια της Β κατηγορίας ο Αλκιβιάδης επικράτησε άνετα 5-0 απέναντι στον Αίγειρο και ο Πολιχνίτος πήρε νίκη 1-0 με τον Αρίων Παλαιοκήπου. Τέλος, ισόπαλος έληξε ο αγώνας στο Ίππειος μεταξύ Αστέρα και Κεραυνού 1-1.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey