Έσπασαν καρδιές στα Λουτρά, με το δεξί Αχιλλέας και Άντισσα!

06/10/2019 - 18:58 Τελευταία τροποποίηση στις 06/10/2019 - 20:02

Αγώνας για γερά νεύρα ήταν αυτός μεταξύ Ορφέα Κεραμειών και Φίλιας, με το τελικό 2-2 να αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στις δύο ομάδες. Στα άλλα παιχνίδια ο Αετός πέρασε από την έδρα της Προοδευτικής με 1-3, ο Αιγέας επικράτησε 4-1 κόντρα στον Αρίων Μήθυμνας και ο Μεσότοπος δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στα Βασιλικά κερδίζοντας 5-0, ενώ νικηφόρα ξεκίνησαν για τη Β κατηγορία Ορφέας Άντισσας και Αχιλλέας.

Ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Ορφέας θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς, ωστόσο η Φίλια ήταν αυτή που στο τέλος θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη από το γήπεδο. Το σκορ άνοιξε νωρίς με άπιαστο σουτ εντός της περιοχής ο Βουζούλιας και στο 20' διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους με ωραία ενέργεια ο Κουρκουμέλης. Η Φίλια προσπάθησε να βγει μπροστά με κάποιες αντεπιθέσεις χωρίς αποτέλεσμα, με τον Ορφέα να βρίσκεται συνεχώς στην περιοχή των φιλοξενούμενων έως το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου, χάνοντας μάλιστα σπουδαία ευκαιρία με τον Βουζούλια να πετύχει το 3-0.

Στην επανάληψη άλλαξε ριζικά η εικόνα του παιχνιδιού με την Φίλια να χάνει αρκετές ευκαιρίες και να είναι αυτή πλέον το αφεντικό του παιχνιδιού. Η πρώτη προειδοποίηση ήρθε στο 50' όταν ο Καλούλι σε αντεπίθεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά τον Κανλή να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Νικολώφ να κάνει το 2-1 και στο 70' πάλι ο ίδιος παίκτης από τη άσπρη βούλα να σημειώνει το 2-2, αφού πρώτα απέκρουσε ο Κανλής και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

orfeas-filia-1.jpg (770×432)

Η συνέχεια ήταν συναρπαστική και για τις δύο ομάδες, με τον Μάριο Καλούλι να χάνει δύο τετ α τετ και άλλες ευκαιρίες για το 2-3 και τον Ορφέα να διαμαρτύρεται στις καθυστερήσεις καθώς ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ του, όμως ύστερα από υπόδειξη του βοηθού πήρε πίσω την απόφαση του και έδωσε οφσάιντ. 

Στην Σκάλα Καλλονής ο Αετός σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Μανιό και Κριπιντίρη διώχνοντας το βάρος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Στο δεύτερο μέρος η Προοδευτική σκόραρε με τον Νανίδη, ενώ ο Αετός πέτυχε και τρίτο τέρμα με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μιχαλάκης.

Στον Μεσότοπο οι γηπεδούχοι είχαν εύκολο απόγευμα απέναντι στα Βασιλικά κερδίζοντας 5-0. Τα γκολ σημείωσαν από 2 Χατζηδιαμαντής και Καδής και ένα ο Κουλουδής. Στο Πλωμάρι ο Αιγέας κέρδισε και αυτός άνετα 4-1 τον Αρίων, με τον Ελευθερίου να ανοίγει το σκορ στο 12ο λεπτό με σουτ, τον Χρυσάφη να κάνει το 2-0 στο 26' και τον Ελευθερίου πάλι με πέναλτι στο 40' να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο ίδιο λεπτό ο Αρίων έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σοφιάνη, ενώ στο 42' μείωσε σε 3-1 με τον Μόλβαλη για να έρθει στο 94' ο Γιαννίκος να κάνει το τελικό 4-1.

Στη Β κατηγορία σειρά είχε σήμερα ο Βόρειος όμιλος, με το πρωινό παιχνίδι ανάμεσα σε Μακαρέα και Παπανικολή να λήγει ισόπαλο 1-1, ενώ το απόγευμα ο Αχιλλέας κέρδισε 3-0 τον Ταξιάρχη και ο Ορφέα Άντισσας 4-1 την Άναξο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey