Σε Γέρα και Ανεμώτια το ενδιαφέρον!

12/10/2019 - 11:49 Τελευταία τροποποίηση στις 12/10/2019 - 12:05

Σήμερα ανοίγει το πρόγραμμα για την 3η αγωνιστική της Α κατηγορίας με τον Μεσότοπο να αγωνίζεται στα Λουτρά απέναντι στον Ορφέα, ενώ τα Βασιλικά έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον Αιγέα. Στη Στύψη ο Αρίων Μήθυμνας υποδέχεται την Προοδευτική σε ένα παιχνίδι ανοιχτό για όλα τα αποτελέσματα και στη Φίλια ο τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Δαφίων.

Αύριο, ο Όλυμπος δοκιμάζεται στην έδρα της Αναγέννησης στο ντέρμπι της αγωνιστικής και σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να σκέφτεται απώλεια βαθμών μετά το στραβοπάτημα με τον Ανδρονικά την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ο Αετός θέλει να συνεχίσει τις νίκες του κόντρα στον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες, αφού οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το δύσκολο γήπεδο τους. Τέλος, ο "λαβωμένος" Ανδρονικάς υποδέχεται στα Παράκοιλα τον Οδυσσέα Ελύτη.

Στη Μόρια στραμμένα τα βλέμματα

Στη Β κατηγορία την αρχή θα κάνει για την δεύτερη αγωνιστική ο Ταξιάρχης ο οποίος αγωνίζεται σήμερα απέναντι στον Παπανικολή στο γήπεδο της  Αγ. Παρασκευής, αφού δήλωσε και αυτός έδρα εκεί έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο του.

Αύριο το πρωί στις 11:30 θα γίνουν οι αναμετρήσεις Καραβαγγέλης – Ορφέας Άντισσας και Αρίων Παλαιοκήπου – Αστέρας Ιππείου, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες Άναξος – Μακαρέας με το παιχνίδι να γίνεται στο γήπεδο Φίλιας πάλι λόγω έργων στο γήπεδο Πέτρας που χρησιμοποιεί  ως έδρα η Άναξος, ο Αίγειρος υποδέχεται στη Θερμή τον Κεραυνό και τέλος ο Αστέρας Νίκης κοντράρεται με τον Πολιχνίτο στη Μόρια σε ένα αγώνα που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ρεπό την 2η αγωνιστική έχουν Αχιλλέας Πέτρας και Αλκιβιάδης για τον βόρειο και νότιο όμιλο αντίστοιχα. Ώρα έναρξης όλων των αγώνων στις 16:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey