Στον Όλυμπο το ντέρμπι!

13/10/2019 - 18:46 Τελευταία τροποποίηση στις 13/10/2019 - 19:22

Φώτο: Ν. Σπανός Ατρόμητος - Αετός

Την νίκη διακαώς αναζητούσαν Αναγέννηση και Όλυμπος στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τους Αγιασώτες να φεύγουν με χαμόγελα από τη Γέρα, αφού πήραν σπουδαία νίκη 1-3.

Η ομάδα της Γέρας στάθηκε άτυχη καθώς το αυτογκόλ του Βασίλογλου έβαλε μπροστά στο σκορ τον Όλυμπο, με τον Βουργουτζή να πετυχαίνει το 0-2 στο 35' και να δίνει σημαντικό προβάδισμα στους περσινούς πρωταθλητές. 

Παρόλα αυτά, η Αναγέννηση δεν το έβαλε κάτω και μείωσε πέντε λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Παντελή Σπάρταλη δίνοντας έτσι ξανά ελπίδες στην ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος όμως ο Όλυμπος βρήκε τον τρόπο πάλι με τον Βουργουτζή κάνοντας το 1-3 και εκεί όλα κρίθηκαν χωρίς να αλλάζει κάτι έως το τέλος.

Στην Ανεμώτια ο Αετός είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στον Ατρόμητο κερδίζοντας 0-5 με τέρματα που σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο ο Στρατής Διονυσάτος στο 3' και στο 43' και ο Βλαστέλλης στο 41', ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δίχτυα βρήκαν οι Βέντος και Καπταγιάννης.

Ο Ανδρονικάς πήρε την νίκη με 4-1 κόντρα στον Ελύτη με γκολ που σημείωσαν ο Δελόλμας στο 7', ο Κάσσος στο 18' ,με τον Οδυσσέα Ελύτη να μειώνει με τον Μαστρατωνά στο 39' και τον ίδιο παίκτη να αστοχεί σε πέναλτι σε απόκρουση του Καφαλούκου πέντε λεπτά μετά, χάνοντας την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια πριν την ανάπαυλα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν ακόμα δύο τέρματα με τον Κάσσο πάλι και τον Άνθιμο Σαμπάνη κλειδώνοντας έτσι τους τρεις πόντους.

Στη Β κατηγορία ο Κεραυνός πέρασε άνετα από τη Θερμή με 0-4 κόντρα στον Αίγειρό, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής Αστέρας Νίκης και Πολιχνίτος έμειναν στο 2-2 αν και ο Αστέρας προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο η πίεση στα τελευταία λεπτά του Πολιχνίτου και το λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τον βαθμό στους Πολιχνιάτες.

Τέλος, η Άναξος κέρδισε 2-1 τον Μακαρέα, ενώ στα πρωινά παιχνίδια ο Αστέρας Ιππείου επιβλήθηκε με 1-3 απέναντι στον Αρίων Παλαιοκήπου και ο Ορφέας Άντισσας πέρασε νικηφόρα από την Στύψη με 2-4 απέναντι στον Καραβαγγέλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey