«Μονομαχία» στον Μεσότοπο!

26/10/2019 - 10:35 Τελευταία τροποποίηση στις 26/10/2019 - 10:51

Στον Μεσότοπο διεξάγεται σήμερα το απόγευμα το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής για την Α κατηγορία μεταξύ Μεσοτόπου και Ολύμπου.

Οι γηπεδούχοι μετά την δεύτερη ήττα από τον Απόλλωνα Δαφίων δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να «τριτώσει» το κακό γιατί θα απομακρυνθούν από την κορυφή της βαθμολογίας, αν και ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα. Στο στρατόπεδο του Ολύμπου γνωρίζουν καλά τα οφέλη αν φύγουν με τους 3 πόντους από το γήπεδο και γι αυτό τον λόγο αναμένεται να παραταχθούν με στόχο τη νίκη. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα Βασιλικά υποδέχονται τον Αετό, ο Ορφέας μετά την μεγάλη νίκη στο Πλωμάρι υποδέχεται την δυναμική Προοδευτική, ενώ η Φίλια έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της κόντρα στον Ελύτη. Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με δύο επίσης δυνατές αναμετρήσεις με την Αναγέννηση να αντιμετωπίζει στη Γέρα τον Ανδρονικά και τον Απόλλων να φιλοξενεί τον Αιγέα. Αύριο, ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Ανεμώτια με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Αρίων Μήθυμνας (15:00). Ώρα έναρξης 16:00.

Σε Παπάδο, Μόρια και Αγ. Παρασκευή το ενδιαφέρον 

Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει αύριο το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Β κατηγορία και για τους δύο ομίλους. Στον βόρειο όμιλο ο Καραβαγγέλης υποδέχεται τον Παπανικολή, ο Μακαρέας τον Ταξιάρχη, ενώ στο πιο δυνατό παιχνίδι του ομίλου ο Αχιλλέας αντιμετωπίζει τον πρώτο Ορφέα Άντισσας.

Στον άλλο όμιλο ο Αστέρας κοντράρεται με τον Κεραυνό το πρωί στη Μόρια (11:00) και ο Αλκιβιάδης αντιμετωπίζει τον Πολιχνίτο, ενώ στο Ίππειος ο Αστέρας αγωνίζεται απέναντι στον Αίγειρο (15:15). Ρεπό για αυτή την αγωνιστική έχουν ο Αρίων Παλαιοκήπου και η Άναξος. Ώρα έναρξης στις 15:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey