Πεντάρες ο Όλυμπος και η "Προο", μεγάλο διπλό η Φίλια!

03/11/2019 - 20:00 Τελευταία τροποποίηση στις 03/11/2019 - 21:51

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Όλυμπος απέναντι στον Αιγέα με 5-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής παραμένοντας συγκάτοικος με τον Αετό στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Προοδευτική ισοπέδωσε και εκείνη με πεντάρα στο γειτονικό ντέρμπι τον Απόλλων Δαφίων. Σπουδαία νίκη κατέκτησε και η Φίλια μέσα στα Παράκοιλα, ενώ άλλη μια απώλεια μετρά ο Μεσότοπος, αφού δεν μπόρεσε να φύγει με τους 3 πόντους από τη Θερμή κόντρα στον Ελύτη.

Ανώτερος ο Όλυμπος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα "καθάρισε" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, αφού σκόραρε τρεις φορές. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τσομπανέλλης έστειλε στη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, με τον Ξυνό στο 26' να κάνει το 2-0 και τον Βαξεβάνη στο 37' να πετυχαίνει το 3-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι πιο επιθετικοί με τον Πετρουζέλλη να κάνει το 4-0  με πέναλτι που κέρδισε ο Βουργουτζής στο 54' και τον Διακορώνα στο 68' να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για πέμπτη φορά με όμορφο γυριστό σουτ, ενώ λίγο πριν τη λήξη ο Πετρουζέλλης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μετά από απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Που το πάει η Προοδευτική φέτος, αφού παραμένει μόνη δεύτερη στη βαθμολογία πετυχαίνοντας νίκες με ευρύ σκορ όπως και σήμερα απέναντι στον Απόλλων που τον φιλοδώρησε με 5 γκολ. Στο ημίωρο ο Νανίδης έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στη συνέχεια ο Τριανταφύλλου διπλασίασε για τους γηπεδούχους στο 58', ενώ ο Καραγιάννης με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 3-0. Ο νεαρός Ζαχάροφ με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 4-0 και ο Δημήτρης Κουτλής λίγο πριν το τέλος ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των γηπεδούχων σημειώνοντας το τελικό 5-0.

elitis-mesotopos.jpg (770×433)

Φωτογραφία από αγώνα Οδυσσέας Ελύτης-Μεσότοπος

Στη Θερμή και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη, αφού σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες μένοντας τελικά στο 1-1. Ο Μεσότοπος προηγήθηκε με εκτέλεση φάουλ του Καδή στο 30' και ο Πολύζος στο 84' ισοφάρισε για την ομάδα του.

Εξαιρετική είναι η πορεία μέχρι στιγμής και για την ομάδα της Φίλιας που έφυγε με το διπλό μέσα από την έδρα του Ανδρονικά με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Μάκη Σαμπάνη, με τον Κουτσανίτη να ισοφαρίζει λίγο πριν την ανάπαυλα. Ο Μάριο Καλούλι ανέτρεψε το σκηνικό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 58', με τον ίδιο παίκτη να κάνει στο 85' το τελικό 1-3.

Στη Β κατηγορία το πρωί ο Καραβαγγέλης πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-5 απέναντι στην Άναξο, ενώ ο Αστέρας Νίκης δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ουραγό Αρίων Παλαιοκήπου κερδίζοντας 0-4. Το απόγευμα ο Κεραυνός έκαμψε την αντίσταση του Αλκιβιάδη με 2-1 τελειώνοντας μάλιστα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάσσου, ενώ ο Πολιχνίτος κέρδισε 3-0 τον Αίγειρο Μυστεγνών.

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε τη βαθμολογία στην Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey