Ώρα αποδείξεων για τους δύο πρωτοπόρους!

16/11/2019 - 11:23 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2019 - 11:36

Ντέρμπι κορυφής αύριο στο γήπεδο Λουτρών για την Α κατηγορία μεταξύ Αετού και Ολύμπου.

Οι δύο πρωτοπόροι θα κονταροχτυπηθούν για την νίκη που θα δώσει προβάδισμα τριών βαθμών έναντι του αντιπάλου και πέρα από την βαθμολογική ωφέλεια, ο νικητής θα αποκτήσει νέο αέρα και ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 19 πόντους και παραμένουν αήττητοι έως τώρα έχοντας από μια ισοπαλία εντός έδρας με τον Αιγέα οι γηπεδούχοι και τον Ανδρονικά οι φιλοξενούμενοι, με τον Αετό ωστόσο να υπερτερεί στα γκολ σε επίθεση και άμυνα.

Είναι ένα παιχνίδι αποδείξεων για τα δύο ιστορικά σωματεία με τον Αετό να βρίσκεται φόρμα πετυχαίνοντας μεγάλες σε έκταση νίκες (με Ορφέα Κερ. 7-0 και Απόλλων 0-6) τις προηγούμενες αγωνιστικές και τον Όλυμπο να γνωρίζει πώς να προσεγγίζει τέτοιου είδους παιχνίδια για να πάρει αυτό που θέλει.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής, σήμερα η Αναγέννηση υποδέχεται τον πληγωμένο Μεσότοπο σε ένα εξίσου δυνατό παιχνίδι. Αύριο, ο Ανδρονικάς που κέρδισε μεσοβδόμαδα τον Ατρόμητο Ανεμώτιας με 1-0 στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, θα φιλοξενήσει τον Αιγέα που επίσης δεν είναι και στα καλύτερα του.

Η Φίλια αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Ατρόμητο που καίγεται για βαθμούς, ο Ορφέας Κεραμειών πηγαίνει στα Βασιλικά κόντρα στον ουραγό ΑΟΒ και στη Θερμή ο ανεβασμένος Ελύτης αντιμετωπίζει την ομάδα έκπληξη έως τώρα Προοδευτική. Τέλος, ο αγώνας μεταξύ Αρίων Μήθυμνας και Απόλλων Δαφίων μετατέθηκε για την Τετάρτη 20/11. 

Δύσκολη έξοδος για τον Ταξιάρχη!

Δύσκολο έργο περιμένει τον Ταξιάρχη μέσα στη Στύψη απέναντι στον Καραβαγγέλη που έχει ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Στην 7η  και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του κανονικού πρωταθλήματος στη Β κατηγορία, για τον βόρειο όμιλο η ομάδα της Πέτρας σήμερα δοκιμάζεται στον Μεσότοπο κόντρα στον επικίνδυνο Μακαρέα και η Άναξος φιλοξενεί τον Παπανικολή, ενώ ρεπό έχει ο Ορφέας Άντισσας.

Στον νότιο όμιλο σήμερα ο πρώτος Αστέρα Νίκης παίζει στη Μόρια με τον Αίγειρο, αύριο το πρωί ο Αστέρας Ιππείου φιλοξενεί τον γειτονικό Αλκιβιάδη και το απόγευμα ο Αρίων Παλαιοκήπου τον Κεραυνό. Ρεπό έχει ο Πολιχνίτος. Ώρα έναρξης στις 15:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey