Στο Πλωμάρι το ενδιαφέρον!

23/11/2019 - 11:10 Τελευταία τροποποίηση στις 23/11/2019 - 11:28

Η αναμέτρηση μεταξύ του Αιγέα Πλωμαρίου και της Αναγέννησης Γέρας είναι αυτή που ελκύει περισσότερο το ενδιαφέρον για την 9η αγωνιστική στην Α κατηγορία.

Η ομάδα της Γέρας διανύει περίοδο φόρμας έχοντας 3 στα 3 και την ψυχολογία με το μέρος της στο αυριανό γειτονικό ντέρμπι, με τον Αιγέα από την άλλη να ψάχνει το τρίποντο εδώ και καιρό. Όπως και να χει σε ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, με το Πλωμάρι να αποτελεί παραδοσιακά μια δύσκολη έδρα για οποιαδήποτε ομάδα. 

Το πρόγραμμα ανοίγει σήμερα με τον Απόλλων να υποδέχεται τον ΑΟΒ και να θέλει την νίκη μετά από αρκετό καιρό και αυτός, αφού μεσοβδόμαδα γνώρισε ξανά την ήττα με 3-2 κόντρα στον Αρίων Μήθυμνας. Αύριο, ο Αετός μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στον Όλυμπο που τον οδήγησε στην κορυφή της βαθμολογίας την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχεται με την ψυχολογία στα ύψη τον πάντα επικίνδυνο Οδυσσέα Ελύτη ο οποίος δείχνει ότι βρίσκει τα πατήματα του σιγά-σιγά. Ο Όλυμπος ο οποίος καλείται να ανασυνταχθεί, φιλοξενεί τον Αρίων Μήθυμνας, η Προοδευτική παίζει απέναντι στον Ανδρονικά σε ένα εξίσου δυνατό παιχνίδι, ο Ατρόμητος παίζει με τον Ορφέα Κεραμειών και ο Μεσότοπος με την Φίλια η οποία πέτυχε επική ανατροπή κόντρα στον Ατρόμητο από 0-3 ημίχρονο, 4-3 τελικό.

Ξεχωρίζει το Αχιλλέας-Ταξιάρχης

Το ενδιαφέρον της 10ης αγωνιστικής και πρώτης του δευτέρου γύρου του κανονικού πρωταθλήματος στη Β κατηγορία είναι στραμμένο στον σημερινό ντέρμπι του βορείου ομίλου στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής μεταξύ Ταξιάχρη και Αχιλλέα. Οι δύο ομάδες που χρησιμοποιούν κοινή έδρα είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζουν βαθμολογικά μέχρι στιγμής κυνηγώντας την είσοδο τους στα μπαράζ ανόδου. Στα άλλα παιχνίδια η Άναξος φιλοξενεί τον Ορφέα Άντισσας και αύριο το πρωί ο Παπανικολής τον Μακαρέα, ενώ ρεπό έχει ο Καραβαγγέλης.

Στον νότιο όμιλο εύκολο θεωρητικά έργο έχουν οι πρωτοπόροι, με τον Αλκιβιάδη να δοκιμάζεται στην Θερμή απέναντι στον Αίγειρο, τον πρώτο Κεραυνό να υποδέχεται τον Αστέρα Ιππείου και τον Πολιχνίτο να πηγαίνει στον Παπάδο απέναντι στον ουραγό Αρίων Παλαιοκήπου που ακόμα δεν έχει βαθμό, ενώ ρεπό έχει ο Αστέρας Νίκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey