Έκανε περίπατο ο Αετός, μεγάλο διπλό η "Προο"!

30/11/2019 - 17:39 Τελευταία τροποποίηση στις 30/11/2019 - 18:51

Φωτογραφία από τον αγώνα Αναγέννηση Γέρας-Προοδευτική

Ασταμάτητος οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος ο Αετός Λουτρών, αφού ξεπέρασε πολύ εύκολα και το εμπόδιο του Ανδρονικά σκορπίζοντας τον αντίπαλο του με 6 γκολ. Η Προοδευτική πανηγύρισε σπουδαίο διπλό μέσα στη Γέρα 0-1, ο Αιγέας πέρασε από τη Φίλια με 0-3, ο Μεσότοπος κέρδισε και αυτός τον Ατρόμητο, ενώ ο τυπικά φιλοξενούμενος Όλυμπος πήρε άνετη νίκη 5-0 απέναντι στον ΑΟΒ.

Πολλοί περίμεναν στραβοπάτημα για την ομάδα των Λουτρών μέσα στην έδρα του Ανδρονικά, όμως η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου κατάφερε να "καθαρίσει" από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκης. Στο 25' ο Βλαστέλλης έδωσε το προβάδισμα στους Λουτραγώτες και τρία λεπτά μετά ο Καπταγιάννης πέτυχε το 0-2, με τον Κριπιντίρη να διευρύνει ένα λεπτό μετά το σκορ στο 0-3. Ο Ανδρονικάς αντέδρασε στο 41' μειώνοντας με τον Κουτλή σε 1-3, όμως μέχρι το ημίχρονο ο Αετός βρήκε ακόμα δύο τέρματα με τον Κοντονικά και πάλι τον Βλαστέλλη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-5 με εκτέλεση πέναλτι από τον Δελόλμα στο 52', για να κλείσει το τελικό σκορ ο Μανιός δέκα λεπτά μετά.

Ο Αιγέας έφυγε με το διπλό από τη Φίλια και δείχνει να βρίσκει τον δρόμο του. Το σουτ του Χρυσάφη από πλάγια κόντραρε πάνω στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1 στο ημίωρο που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 70ο λεπτό ο Πρωτούλης σημείωσε το 0-2 και στο 95' ο Μαμάκος έγραψε το τελικό 0-3, με τον Αιγέα να τελειώνει ωστόσο τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χρυσάφη όπως και οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Φαράκλα που τον αντικατέστησε ο Νικολώφ.

Σπουδαία νίκη για την Προοδευτική απέναντι στην Αναγέννηση που την έστειλε μόνη τρίτη στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν ευκαιρίες δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα ο Σούβλατζης να πετύχει στο δεύτερο μέρος το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Όλυμπος έπαιξε κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας ΑΟ Βασιλικών, παίρνοντας άλλη μια εύκολη νίκη. Ο Καλουτζής πέτυχε χατ-τρικ και τα άλλα δύο τέρματα ήρθαν από τους Πετρουζέλλη και Συβρή.

Τέλος, ο Μεσότοπος νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1 δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης. Ο Χατζηβαγιάννης άνοιξε νωρίς το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Τηνιακός ισοφάρισε 1-1 στο 17ο λεπτό, όμως ο Τσατσάκης έκανε το 2-1 στο 35' με καταπληκτικό ψαλιδάκι . Μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε κάτι με τον Μεσότοπο να έχει και δύο δοκάρια.

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey