Ματσάρες για γερά νεύρα!

08/12/2019 - 17:14 Τελευταία τροποποίηση στις 08/12/2019 - 23:28

Φωτογραφία από τον αγώνα Αιγέας-ΑΟ Μεσοτόπου

Παιχνίδια για γερά νεύρα περιελάμβανε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Α κατηγορία με το πάθος και την ένταση να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μεσότοπος έφυγε με το τρίποντο από το Πλωμάρι με γκολ στο 95', ο Αετός επικράτησε 4-1 απέναντι στην Αναγέννηση Γέρας, ο Απόλλων πήρε εύκολη νίκη 0-4 κόντρα στον Ατρόμητο και ο Ελύτης νίκησε 2-0 τον ΑΟΒ. Η Φίλια νίκησε στο 92' την Προοδευτική και ο Αρίων ήταν ο μεγάλος νικητής με 4-3 στο τοπικό ντέρμπι με τον Ανδρονικά.

Ματσάρα με τα όλα της ήταν αυτή μεταξύ Αιγέα και Μεσοτόπου με τους φιλοξενούμενους να χαμογελούν στις καθυστερήσεις με γκολ από το σημείο του πέναλτι. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα με τον Αιγέα να σημαδεύει το δοκάρι του Παπαδάτου σε δυο περιπτώσεις, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι με το 0-0 να μοιάζει ότι θα είναι και το τελικό σκορ, μέχρι το 95ο λεπτό όπου ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα στον Ανήφορο εντός της περιοχής. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτή την απόφαση με τον Βλουτέλλη να κάνει προσωρινή διακοπή, ωστόσο λίγα λεπτά μετά και όταν ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα, το διαιτητικό τρίο επέστρεψε από τα αποδυτήρια για να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Στρατής Καφαλούκος και χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.

Αγχωτική νίκη για τον Αετό Λουτρών κόντρα στην Αναγέννηση παρά το τελικό 4-1. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, αφού στο πρώτο τέταρτο ήταν μπροστά στο σκορ με 2 τέρματα του Καπταγιάννη και του Βλαστέλλη. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, όμως η Αναγέννηση μείωσε σε 2-1 στο 40' από την άσπρη βούλα με τον Βλάμη, ενώ ο Αετός διαμαρτυρήθηκε νωρίτερα για ένα πέναλτι στον Μιχαλάκη με τον διαιτητή να δείχνει την συνέχεια του αγώνα. Στην επανάληψη, δεν παίχτηκε και τόσο καλό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες, όμως ο Αετός έψαξε το τρίτο τέρμα που θα του έδινε δικλείδα ασφαλείας και το βρήκε με τον Κόμβο στο 80', ενώ ο Μιχαλάκης στο 87' και αφού όλα είχαν πια κριθεί έγραψε το τελικό 4-1.

Στο 92' η Φίλια πανηγύρισε μεγάλη νίκη μέσα στην Σκάλα Καλλονής κόντρα στην Προοδευτική σε ένα παιχνίδι που ήταν μοιρασμένο με την δύναμη να κυριαρχεί έως το τέλος. Ο Πάντας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά και επανέφερε την ομάδα του στα θετικά αποτελέσματα.

Άλλο ένα δυνατό παιχνίδι ήταν αυτό στο γήπεδο Στύψης μεταξύ Αρίων και Ανδρονικά. Ο Μόλβαλης έκανε στο 16' το 1-0, με τον Κουτλή να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους στο επόμενο λεπτό. Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Ανδριώτης σημείωσε το 2-1, για να έρθει ο Άνταμ στο 32' να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ωστόσο ο Αθανασέλος βρήκε ξανά τον τρόπο να μειώσει σε 3-2 λίγο πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, ο Άνταμ πέτυχε στο 47' το 4-2 και ο Σαμπάνης στο 84' σκόραρε από τα 11 βήματα για το τελικό 4-3, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαρδή για τον Ανδρονικά και του Ζούζι για τον Αρίων Μήθυμνας.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Απόλλων στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Στο ημίχρονο η ομάδα των Δαφίων προηγήθηκε με το μακρινό σουτ του Γρούβα στο 37'. Στη συνέχεια, ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 στο 69' με τον ίδιο τρόπο, ενώ ο Πλουμής στο 75' καθάρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας το 0-3, με τον Καβαλίκα λίγο μετά να κάνει το 0-4.

Νίκη για τον Οδυσσέα Ελύτη απέναντι στα Βασιλικά με 2-0, χάρις στα γκολ του Ιστρέφι στο 29' και του Βαλσάμη στο 40' προσπερνώντας στη βαθμολογία τον Ατρόμητο.

Τέλος, για τη Β κατηγορία στο πρωινό παιχνίδι ο Ταξιάρχης νίκησε 0-4 την Άναξο.

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε τη βαθμολογία στην Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey