«Πονηρά» παιχνίδια για Αετό και Όλυμπο

14/12/2019 - 11:10 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2019 - 11:22

Παιχνίδια παγίδες για τους διεκδικητές του τίτλου Αετό και Όλυμπο είναι αυτά στις έδρες της Φίλιας και του Απόλλων Δαφίων αντίστοιχα για την 12η αγωνιστική.

Ο πρωτοπόρος Αετός σήμερα θα προσπαθήσει να προσθέσει ακόμα 3 βαθμούς στο σακούλι του αγωνιζόμενος στην επικίνδυνη έδρα της Φίλιας, η οποία μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η ομάδα των Λουτρών θέλει να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, ωστόσο η τοπική ομάδα αναμένεται να «χτυπήσει» στα ίσια το παιχνίδι όπως συνηθίζει άλλωστε ειδικά στην έδρα της.

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται και στη Γέρα με την Αναγέννηση να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Αρίων Μήθυμνας που είναι πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Μεσότοπος θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες του μετά το μεγάλο «διπλό» στο Πλωμάρι την προηγούμενη αγωνιστική και ο Ανδρονικάς έχει εύκολο έργο κόντρα στα Βασιλικά με τον συγκεκριμένο αγώνα να διεξάγεται στο γήπεδο Αγιάσου λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου Βασιλικών.

Αύριο, ο Όλυμπος δοκιμάζεται στην Καλλονή απέναντι στον Απόλλων με τους γηπεδούχους να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την αγωνιστική τους ανάκαμψη και τον Όλυμπο από την άλλη να διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.

Ο Ορφέας Κεραμειών ψάχνει απεγνωσμένα το τρίποντο σε ένα παιχνίδι που θα τα δώσει όλα για να το κατακτήσει σε βάρος του Οδυσσέα Ελύτη που και γι αυτόν είναι πολύ σημαντικό ένα θετικό αποτέλεσμα αφού βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ ο Αιγέας έχει το προβάδισμα στην έδρα του με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Τρία ντέρμπι στη Β κατηγορία 

Με τρία ντέρμπι συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας, που όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση του κανονικού πρωταθλήματος το κάθε αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει πολλά για τις ομάδες που κυνηγούν την είσοδο τους στα μπαράζ ανόδου.

Σήμερα ο Πολιχνίτος υποδέχεται τον Αλκιβιάδη με την ομάδα του Κάτω Τρίτους να θέλει πάση θυσία την νίκη για να ελπίζει και τον Πολιχνίτο από τη μεριά του να γνωρίζει καλά ότι με τους 3 βαθμούς θα είναι ακόμα πιο κοντά στο να κλειδώσει την τριάδα.

Αύριο το πρωί (11:00), Κεραυνός και Αστέρας Νίκης θα κονταροχτυπηθούν στη Μόρια ψάχνοντας το τρίποντο με τις δύο ομάδες να έχουν τον ίδιο στόχο και το τελικό αποτέλεσμα να είναι καθοριστικό. Στη Θερμή ο Αίγειρος θα παίξει με τον Αστέρα Ιππείου, ενώ ρεπό έχει ο ουραγός Αρίων Παλαιοκήπου.

Στον βόρειο όμιλο το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ντέρμπι πρωτοπόρων Ορφέας Άντισσας-Αχιλλέας με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με ένα βαθμό έναντι του Ορφέα. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα προσπεράσουν τον αντίπαλο τους, ενώ σε αντίθεση ο Αχιλλέας αν νικήσει θα καπαρώσει στην ουσία την πρώτη θέση, αφού θα αποσπαστεί 4 βαθμούς. Στα άλλα παιχνίδια, ο Παπανικολής φιλοξενεί τον Καραβαγγέλη το πρωί (11:30) και ο Ταξιάρχης τον Μακαρέα, ενώ ρεπό έχει η Άναξος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey