"Χωρίς φρένα" ο Αετός!

14/12/2019 - 18:55

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του ο Αετός Λουτρών παραμένοντας μόνος πρώτος και αήττητος, αφού πέτυχε άλλη μια εύκολη νίκη μέσα στην έδρα της Φίλιας με 0-5. Στα άλλα παιχνίδια ο Ανδρονικάς νίκησε 0-2 τα Βασιλικά, ο Μεσότοπος κέριδσε εύκολα 4-0 την Προοδευτική, ενώ η Αναγέννηση νίκησε 2-1 με ανατροπή τον Αρίων.

Παιχνίδι που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα των Λουτρών ήταν αυτό απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα της Φίλιας και σε συνδυασμό με τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης, ωστόσο ο Αετός όπως έχει αποδείξει μέχρι στιγμής δεν αστειεύεται και μπαίνει στο γήπεδο μόνο για τη νίκη. Ο Μιχαλάκης άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με μακρινό σουτ και λάθος του τερματοφύλακα, με τον Βλαστέλλη ύστερα από αντεπίθεση να κάνει το 0-2 στο 36', για να έρθει ο Καπταγιάννης στο 45' να κλείσει το ημίχρονο στο 0-3. Στην επανάληψη, το 0-4 έγινε από το αυτογκόλ του Κατζανού στο 69' και το 0-5 το σημείωσε στο 73'ο Βέντος.

Άλλη μια νίκη με ανατροπή για την Αναγέννηση αυτή τη φορά σε βάρος του Αρίων. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Τηνιακό στο 54', ωστόσο ο Παυλέλλης ισοφάρισε στο 75' και πέντε λεπτά μετά ο Μανούσος πέτυχε την ολική ανατροπή για την ομάδα του με τις δύο ομάδες να έχουν και από ένα δοκάρι.

Νίκη μετά από καιρό για την ομάδα των Παρακοίλων απέναντι στον τελευταίο της βαθμολογίας ΑΟΒ. Ο Δημήτρης Κουτλής έκανε το πρώτο γκολ και το δεύτερο ο Δελόλμας, ενώ τα Βασιλικά τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παναγιώτη Αλεξίου.

Εύκολη νίκη σημείωσε ο Μεσότοπος στην έδρα του με αντίπαλο την Προοδευτική και έπιασε τετράδα. Στο 34' ο Άριελ Γκέκα με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, με τον Καδή να κάνει το 2-0 πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο 57' ο Καφαλούκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 από το σημείο του πέναλτι, με τον Χατζηβαγιάννη να γράφει λίγο μετά το τελικό 4-0.

Τέλος, στο ντέρμπι της Β κατηγορίας ο Πολιχνίτος επικράτησε 3-2 απέναντι στον Αλκιβιάδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey