"Γκέλαρε" ο 'Ολυμπος, επιστροφή στις νίκες για Ορφέα!

15/12/2019 - 17:20 Τελευταία τροποποίηση στις 15/12/2019 - 17:51

Φωτογραφία από τον αγώνα Ορφέας Κεραμειών-Οδυσσέας Ελύτης

Στραβοπάτημα για τον Όλυμπο στην Καλλονή κόντρα στον Απόλλων με το ισόπαλο 1-1 να αφήνει την ομάδα της Αγιάσου πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή και να δίνει την δυνατότητα στον Αετό Λουτρών να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα ανεξάρτητα του αποτελέσματος της ομάδας των Λουτρών την επόμενη εβδομάδα. Στα άλλα δύο παιχνίδια ο Αιγέας νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο και ο Ορφέας Κεραμειών 4-2 τον Οδυσσέα Ελύτη.

Δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Ολύμπου από την Καλλονή, αφού συνάντησε έναν πολύ καλό Απόλλων με τις δύο ομάδες να προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα. Η ομάδα των Δαφίων ευτύχισε να προηγηθεί με τον Παναγιώτη Πλουμή στο 12ο λεπτό βάζοντας δύσκολα στον Όλυμπο, ο οποίος λίγο μετά είχε δοκάρι. Στο 57'οι Αγιασώτες κέρδισαν πέναλτι το οποίο χτύπησε εύστοχα ο αρχηγός Νίκος Πετρουζέλλης δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή έως το τέλος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν το γκολ της νίκης μένοντας στο τελικό 1-1.

Ο Αιγέας νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο και διατηρήθηκε σε τροχιά τετράδας. Το 1-0 έγινε από τον Ελευθερίου στο 12' και το 2-0 με το αυτογκόλ του Τηνιακού στο 80'.

Με τρία γκολ του Καραδημητράκη και ένα του Βουζούλια η ομάδα των Κεραμειών πήρε σπουδαίο τρίποντο μετά από καιρό, φτάνοντας στη βαθμολογία τον σημερινό αντίπαλο της με 10 βαθμούς. Ο Ελύτης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τα γκολ των Ιστρέφι στο 67' και Τσιμπούκη στο 89'.

Στη Β κατηγορία ο Αστέρας Νίκης παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο νίκησε 3-0 τον Κεραυνό το πρωί στο ντέρμπι του νοτίου ομίλου, ενώ ο Αστέρας Ιππείου κέρδισε άνετα 0-6 τον Αίγειρο στη Θερμή. Στο άλλο ντέρμπι του βορείου ομίλου, ο Αχιλλέας έκανε άνετο πέρασμα από την Άντισσα με 0-4 παραμένοντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Τέλος, ο Ταξιάρχης κέρδισε 3-2 τον Μακαρέα και το πρωί ο Παπανικολής νίκησε 4-0 τον Καραβαγγέλη.

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε τη βαθμολογία στην Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey