Αετός και Μεσότοπος για την νίκη!

21/12/2019 - 10:14 Τελευταία τροποποίηση στις 21/12/2019 - 10:24

Στα Λουτρά χτυπάει η καρδιά της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α κατηγορίας, με τον Αετό να υποδέχεται αύριο τον Μεσότοπο στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Η ομάδα των Λουτρών που κέρδισε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει να συνεχίσει τις νίκες της σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις, για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας του +5 από τον δεύτερο Όλυμπο, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα έχει απέναντι της μια από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες της κατηγορίας, που στόχο έχει επίσης τις πρώτες θέσεις αν και το ξεκίνημα του Μεσοτόπου δεν ήταν το αναμενόμενο.

Η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή βάζει πάντα δύσκολα στον Αετό και στην τελευταία τους αναμέτρηση στο ίδιο γήπεδο στην αρχή της χρονιάς, πήρε την πρόκριση στο κύπελλο αποκλείοντας τους γηπεδούχους στα πέναλτι. 

Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Ο Όλυμπος αγωνίζεται στην Αγ. Παρασκευή με τoν Ατρόμητο και θέλει την νίκη οπωσδήποτε μετά το στραβοπάτημα με τον Απόλλων, περιμένοντας και το αποτέλεσμα του Αετού. Ο Αρίων Μήθυμνας φιλοξενεί στην Στύψη τη Φίλια, ενώ ο Αιγέας αντιμετωπίζει την Προοδευτική στη Σκάλα Καλλονής σε ένα εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Ανδρονικάς θα ψάξει την νίκη στο γήπεδο του κόντρα στον Ορφέα Κεραμειών, ενώ ο Απόλλων θα δοκιμαστεί στη Θερμή με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ελύτη. Τέλος, αύριο η Αναγέννηση Γέρας παίζει με τα Βασιλικά εκτός έδρας.

Μάχες πρωτοπόρων στην Β κατηγορία

Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στη Β κατηγορία. Αύριο το πρωί (11:00) το πρόγραμμα ανοίγει στον βόρειο όμιλο με ντέρμπι μεταξύ του τρίτου Ταξιάρχη και του δεύτερου Ορφέα Άντισσας, ενώ την ίδια ώρα ο Καραβαγγέλης παίζει στο γήπεδο του με την Άναξο. Το τρίτο παιχνίδι είναι μεταξύ Αχιλλέα και Παπανικολή στις 15:00 στην Αγ. Παρασκευή, ενώ ρεπό έχει ο Μακαρέας.

Στον νότιο όμιλο ξεχωρίζει ο αγώνας στον Παπάδο μεταξύ Αλκιβιάδη και Κεραυνού. Στα άλλα δύο παιχνίδια ο Αστέρας Νίκης αντιμετωπίζει τον Αρίων Παλαιοκήπου και ο Αίγειρος τον Πολιχνίτο, ενώ ρεπό έχει ο Αστέρας Ιππείου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey