Μπαλάρα και "βροχή" τα γκολ στην Α κατηγορία!

21/12/2019 - 17:02 Τελευταία τροποποίηση στις 21/12/2019 - 17:53

Φάση από τον αγώνα Οδυσσέας Ελύτης-Απόλλων Δαφίων

Από νωρίς άνοιξε ο "χορός" των γκολ στα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας, με τους φιλάθλους να παρακολουθούν όμορφο θέαμα σε όλα τα γήπεδα. Ο Όλυμπος επικράτησε με το ευρύ 0-6 απέναντι στον Ατρόμητο και ο Ανδρονικάς 5-1 τον Ορφέα Κεραμειών. Τα άλλα τρία παιχνίδα ήταν "γκραν γκινιολ" με την Προοδευτική, τον Οδυσσέα Ελύτη και την Φίλια να σημειώνουν μεγάλες νίκες.

Λαχτάρησε για ένα ημίχρονο ο Ανδρονικάς, αφού είδε τον Ορφέα με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα να τον αφήνει πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος από το γκολ του Καραδημητράκη μόλις στο δεύτερο λεπτό. Με την επανέναρξη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την αντεπίθεση με τον Δελόλμα στο 47' να φέρνει τον αγώνα στα ίσια. Στο 74' το απευθείας φάουλ του Χατζηκυριάκου κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας την ανατροπή για την ομάδα των Παρακοίλων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμα τρία τέρματα με τον Νταή στο 82', τον Κουτλή στο 84' και πάλι τον Χατζηκυριάκο στο 88' για το τελικό 5-1.

Σαν σε προπόνηση ο Όλυμπος πήρε εύκολο τρίποντο καθαρίζοντας το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο με τα γκολ των Βουργουτζή, Καλουτζή (2), Τσομπανέλλη και Διακορώνα, ενώ στην επανάληψη ο Συβρής έγραψε το 0-6.

Ματσάρα έγινε στην Στύψη με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την νίκη έως το τέλος με την Φίλια, να κάνει ανατροπή στην ανατροπή και να παίρνει το τρίποντο μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κουνιάρη στο 36', όμως ο Άνταμ με δύο προσωπικά του γκολ στο 37' και στο 42' έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον Αρίων μπροστά στο σκορ. Ο Κουνιάρης πάλι στο 68ο λεπτό εξ'επαφής ισοφάρισε σε 2-2 και ο Μάριο Καλούλι με απ'ευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 2-3 χαρίζοντας τρεις πολύτιμους πόντους στους Φιλιανούς.

Μεγάλο παιχνίδι έγινε και στη Θερμή με τον Οδυσσέα Ελύτη να πανηγυρίζει σπουδαία νίκη με 3-1 απέναντι στον Απόλλων. Ο Καβαλίκας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έβαλε σε θέση οδηγού τους Δαφιώτες από το 2ο λεπτό, όμως ο Πολύζος σημείωσε στο 15' το 1-1 και πάλι ο ίδιος παίκτης λίγο πριν το ημίχρονο μετά από λάθος της άμυνας πέτυχε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη ο Ελύτης έψαξε και τρίτο τέρμα που θα κλείδωνε τη νίκη και το βρήκε στο 83' με το σουτ του Κιούρκου ύστερα από όμορφη ενέργεια του Αναιρούση και ενώ ο Απόλλων είχε μείνει με 10 παίκτες νωρίτερα λόγω αποβολής του Ρεντόν Σεφουλάϊ.

Τέλος, επιστροφή στις νίκες για την Προοδευτική, ανεβαίνοντας ξανά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Με το καλημέρα ο Χρυσάφης με πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι έκανε το 0-1, με τον Νίκο Καραγιάννη με τη συμπλήρωση 25 λεπτών να σημειώνει με ωραίο πλασέ το 1-1. Στο 58' πάλι ο Καραγιάννης με κεφαλιά αυτή τη φορά έβαλε μπροστά στο σκορ την "Προο", για να έρθει ο Χρυσάφης ξανά μετά από λίγο να ισοφαρίσει σε 2-2. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων όμως χτύπησε ξανά με τρίτο γκολ στο 75' λυγίζοντας τον Αιγέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey