"Πέταξε" ξανά προς την κορυφή!

22/12/2019 - 17:22 Τελευταία τροποποίηση στις 23/12/2019 - 16:26

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στην Α κατηγορία με το ντέρμπι στα Λουτρά να βάφεται ασπρόμαυρο, αφού ο Αετός νίκησε 2-0 τον Μεσότοπο παραμένοντας μόνος πρώτος και αήττητος, διατηρώντας και την απόσταση των 5 βαθμών από τον δεύτερο Όλυμπο. Στα Βασιλικά η Αναγέννηση σκόραρε δύο τέρματα και πήρε μια νίκη που την ανέβασε βαθμολογικά.

Σε ένα παιχνίδι με τον δυνατό αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Μεσότοπο να μην μπορεί να πλησιάσει απειλητικά στα καρέ του αντιπάλου. Στο ξεκίνημα οι Μεσοτοπίτες προσπάθησαν κυρίως από στημένες φάσεις να βρουν κάποιο τέρμα εκμεταλλευόμενοι και τον αέρα χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάτι το αξιόλογο. Ο Αετός από την πλευρά του, στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε άνοιξε το σκορ στο 28' με τον Μιχάλη Βέντο να σουτάρει από πλάγια και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδάτου. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε και το δεύτερο τέρμα ξανά από τον Βέντο, ο οποίος βγήκε στην αντεπίθεση και με άψογο τελείωμα έκανε το 2-0. 

aetos-mesotopos.jpg (770×432)

Στην επανάληψη ο Αετός πίεσε τον αντίπαλο του ψάχνοντας το τρίτο τέρμα, όμως τα σουτ που επιχείρησαν οι παίκτες κατέληξαν λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ λίγο έλλειψε ο Μιχαλάκης να πετύχει το γκολ της χρονιάς, αφού το σουτ που επιχείρησε πίσω από τη σέντρα έξυσε το κάθετο δοκάρι. Στην αντίπερα όχθη, ο Γιακαλής προχώρησε σε κάποιες αλλαγές, ανακάτεψε την τράπουλα, όμως οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν μέχρι το τέλος να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή του Αετού, ωστόσο φωνάζουν για μια φάση ζητώντας πέναλτι σε χέρι αμυντικού με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στον αγώνα. Έως το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Αετός πανηγύρισε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Στα Βασιλικά ο Χατζηκλειδαράς στο 33' έκανε το 0-1 και ο Βασίλογλου στο 65' το 0-2 αφήνοντας έναν ολόκληρο γύρο τους γηπεδούχους χωρίς βαθμό. Αξιοσημείωτο γεγονός ο άθλιος αγωνιστικός χώρος που προκάλεσε αρκετούς μικροτραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές των ομάδων.

Στη Β κατηγορία ο Αχιλλέας νίκησε 3-0 τον Παπανικολή και κλείδωσε την πρώτη θέση του βορείου ομίλου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού την επόμενη αγωνιστική ο Ταξιάρχης που νίκησε και αυτός τον Ορφέα Άντισσας 2-0 έχει ρεπό. Στο άλλο παιχνίδι Καραβαγγέλης και Άναξος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. 

Στον νότιο όμιλο σήμερα ξεκαθάρισε οριστικά η πρώτη τριάδα που θα μπει στα μπαράζ ανόδου μετά την μεγάλη νίκη του Κεραυνού απέναντι στον Αλκιβιάδη με 2-3 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ. Στους άλλους δύο αγώνες ο Αστέρας Νίκης είχε εύκολο έργο με τον Αρίων Παλαιοκήπου κερδίζοντας 5-0, ενώ ο Πολιχνίτος πέτυχε την νίκη της χρονιάς με το βαρύ 1-10 απέναντι στον Αίγειρο.

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε τη βαθμολογία στην Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey