Στοπ στο Πλωμάρι για τον Αετό!

04/01/2020 - 17:09 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2020 - 19:27

Μπλόκο έστησε ο Αιγέας στον Αετό για άλλη μια φορά φέτος, αφού η ομάδα των Λουτρών δεν κατάφερε να φύγει με την νίκη από το Πλωμάρι παραχωρώντας ισοπαλία 2-2. Στην Αγιάσο που σαφώς θα είδαν με ικανοποίηση την απώλεια του Αετού, ο Όλυμπος συνέτριψε 6-1 τον Οδυσσέα Ελύτη και πλησίασε ξανά στους 3 βαθμούς τον Αετό, η Προοδευτική νίκησε εύκολα 5-1 τον Ατρόμητο, η Φίλια 3-1 τα Βασιλικά και η Αναγέννηση 0-3 τον Ορφέα Κεραμειών, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και ο Απόλλων τον Ανδρονικά.

Παιχνίδι με γερές μονομαχίες ήταν αυτό στο Πλωμάρι, με τον Αετό να μην μπορεί να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο του σερί, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Μιχάλη Βέντο, όμως οι γηπεδούχοι λίγα λεπτά μετά βρήκαν την απάντηση με τον Χρυσάφη με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης, δημιούργησαν κλασσικές ευκαιρίες, ωστόσο τα σπουδαία έγιναν στις καθυστερήσεις, αφού το απ' ευθείας χτύπημα φάουλ του Χρυσάφη κατέληξε στα δίχτυα, με τον Βέντο ξανά στην επόμενη φάση να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2, ενώ ο Αετός είχε και δύο δοκάρια με τον Βλαστέλλη και τον Κοντονίκα.

Με το καλημέρα ο Όλυμπος τελείωσε το παιχνίδι απέναντι στον Ελύτη, αφού μόλις στο 5ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 με τα τέρματα των Βουργουτζή και Τσομπανέλλη, ενώ στο μισάωρο ο Ξυνός έκανε το 3-0. Στο δεύτερο μέρος ο Βουργουτζής βρήκε δίχτυα ακόμα δύο φορές και ο Ξυνός άλλη μία, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Πολύζος.

Ο Απόλλων ήταν ο μεγάλος νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με τον Ανδρονικά σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψε η ένταση. Ο Καβαλίκας με κοντινό πλασέ στο 28ο λεπτό έκανε το 1-0, το 2-0 ήρθε στο 62' από τον Γκιάτα με τον Ανδρονικά να διαμαρτύρεται για χέρι στην αρχή της φάσης και το 3-0 έγινε στις καθυστερήσεις με χτύπημα φάουλ του Κλάους Σεφουλάϊ.

Άνετα η Γέρα έφυγε με το διπλό από τα Λουτρά κόντρα στον Ορφέα. Το 0-1 έγινε στο 11' από τον Παυλέλλη, με τον ίδιο παίκτη στο 42' να σημειώνει το 0-2. Ο Παντελής Σπάρταλής λίγο πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Εύκολο έργο είχε η Φίλια απέναντι στον ουραγό ΑΟΒ που αγωνίστηκε όλο το 90λεπτό με 10 παίκτες, αφού δεν μπόρεσε να συμπληρώσει 11αδα. Το 1-0 έγινε από τον Καλούλι στο 25', με τον Πανταζή να χρίζεται δύο φορές σκόρερ στο 51' και στο 71' για το 3-0, ενώ για τα Βασιλικά μείωσε ο Ταμβάκης.

Τέλος, η Προοδευτική συνεχίζει την καλή πορεία σημειώνοντας άλλη μια νίκη απέναντι στον αποδεκατισμένο Ατρόμητο που και αυτός αγωνίστηκε με 10 παίκτες και μάλιστα με αρκετούς πιτσιρικάδες. Το σκορ άνοιξε ο Τράγος με κεφαλιά στο 34' και ο Καραγιάννης στο 40' πέτυχε το 2-0. Ο Κουμέλλης στο 47' έκανε το 3-0, ο Βλάσσης στο 64' ανέβασε το σκορ στο 4-0 με τον Γιώργο Βουργουτζή να μειώνει σε 4-1 με όμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ και τον Παπαναστασίου να γράφει το τελικό 5-1, με την Προοδευτική να έχει και τρία δοκάρια.

Δείτε τη βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey