Σε Γέρα και Παράκοιλα το ενδιαφέρον

11/01/2020 - 12:04 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2020 - 12:19

Συνέχεια στην Α κατηγορία με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής, με τους αγώνες Ανδρονικάς-Όλυμπος και Αναγέννηση Γέρας-Απόλλων Δαφίων να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Αύριο, η ομάδα της Αγιάσου φιλοξενείται στο ξερό γήπεδο των Παρακοίλων απέναντι στον απρόβλεπτο Ανδρονικά, ο οποίος τον πρώτο γύρο κατάφερε να πάρει ισοπαλία στην Αγιάσο αγωνιζόμενος μάλιστα με 8 παίκτες στο φινάλε, ωστόσο ο Όλυμπος  γνωρίζει καλά ότι δεν πρέπει να χάσει ούτε ένα βαθμό από εδώ και πέρα και αναμένεται να αντιμετωπίσει με την δέουσα προσοχή τον αγώνα για να φύγει αλώβητος.

Ντέρμπι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αγώνας στη Γέρα μεταξύ δύο ομάδων που ίσως  παλέψουν για την τετράδα. Η ανεβασμένη Αναγέννηση αντιμετωπίζει τον επίσης φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα Απόλλων Δαφίων με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά.

Στη Φίλια η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ορφέα Κεραμειών και θα επιδιώξει άλλο ένα τρίποντο που θα την κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία, τα Βασιλικά αγωνίζονται στο γήπεδο τους με τον Μεσότοπο, ενώ στη Αγ. Παρασκευή ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Οδυσσέα Ελύτη με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς.

O Αετός Λουτρών που ήρθε ισόπαλος στο Πλωμάρι την περασμένη αγωνιστική υποδέχεται την Προοδευτική που διαγράφει εξαιρετική πορεία με τους γηπεδούχους να θέλουν επιτακτικά την νίκη για να παραμείνουν πρώτοι, με την Προοδευτική ωστόσο να πηγαίνει στα Λουτρά για να διεκδικήσει ένα θετικό απότέλεσμα και τέλος σήμερα ο Αρίων Μήθυμνας φιλοξενεί τον Αιγέα.

Ολοκληρώνεται το κανονικό πρωτάθλημα στη Β κατηγορία 

Πέφτει η αυλαία στο κανονικό πρωτάθλημα στη Β κατηγορία με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής, με τις ομάδες που θα μπουν στα play off και play out να έχουν ξεχωρίσει.

Για την τελευταία αγωνιστική, στον βόρειο όμιλο σήμερα ο Παπανικολής φιλοξενεί την Άναξο, ο Αχιλλέας παίζει με τον Μακαρέα και αύριο το πρωί (11:00) ο Ταξιάρχης υποδέχεται τον Καραβαγγέλη, ενώ ρεπό έχει ο Ορφέας Άντισσας.

Στο νότιο όμιλο ο Κεραυνός παίζει με τον Αρίων Παλαιοκήπου, ο Αίγειρος με τον Αστέρα Νίκης και με νίκη οι φιλοξενούμενοι θα περάσουν στην πρώτη θέση, αφού ο Πολιχνίτος έχει ρεπό και αύριο το πρωί (11:00) ο Αλκιβιάδης φιλοξενεί τον Αστέρα Ιππείου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey