Αγχωτική νίκη για τον Διαγόρα

10/12/2023 - 18:37 Τελευταία τροποποίηση στις 16/12/2023 - 16:18

Φωτογραφία από τον αγώνα Διαγόρας-Φίλια

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου.

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής στην Αγία Παρασκευή ο Διαγόρας πήρε αγχωτική νίκη στο δεύτερο μέρος κόντρα στην ομάδα της Φίλιας. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και με λυτρωτή τον Γιώργο Τσομπανέλλη στο 77’ από στημένη φάση πήραν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς που τον διατήρησαν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Νίκη 2-1 και για τον Όλυμπο στο γήπεδο του απέναντι στον μαχητικό ξανά Κεραυνό, ο οποίος έπαιξε αμυντικά και έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους που ήταν ωστόσο ανώτεροι. Ο Όλυμπος σημείωσε δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος με τους Τριλιανό και Χρυσάφη. Ο Κεραυνός μείωσε στις καθυστερήσεις με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάμπης Βαξεβάνης.

Χαλαρό απόγευμα για τον Αιγέα κόντρα στον Ανδρονικά με τελικό αποτέλεσμα 8-0. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παράσχος Πρωτούλης πέτυχε χατ-τρικ, ενώ χρίστηκαν σκορερ και οι Ψάνης και Μιχαλάκης. Στο 50’ ο Διονύσης Βελούτσος έκανε το 6-0, πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 7-0 από τον Μιχαλάκη και το τελικό 8-0 από τον Σεκού στο 80’. Σημειώνεται ότι οι η φιλοξενούμενη ομάδα αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές έως 16 ετών.

Άνετη νίκη πέτυχε και ο Αετός 0-6 κόντρα στον ουραγό Αλκιβιάδη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αγριμάκης που σημείωσε τέσσερα  τέρματα. Επίσης, βρήκαν δίχτυα ο Τρεμούλας και ο Κουνιάρης.

Ο Αρίων πανηγύρισε σημαντική νίκη 3-0 απέναντι στην Αναγέννηση Γέρας. Στο 4ο λεπτό ο Πάντας άνοιξε τον δρόμο για τους γηπεδούχους και στο 12’ ο Γρούβας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος. Στο 73’ ο Γρούβας πέρασε και τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey