«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν»

04/05/2024 - 11:27 Τελευταία τροποποίηση στις 04/05/2024 - 11:41

Ένας άνθρωπος σημαντικός για τον ΑΟ Μεσοτόπου που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με τον σύλλογο είναι ο Νίκος Τρυγώνης.

Η ψυχή του συλλόγου για τρεις δεκαετίες, ένας ρομαντικός ποδοσφαιριστής και έπειτα παράγοντας που έβαλε πλάτη πολλές φορές σε δύσκολες καταστάσεις, που μόχθησε και κατάφερε η ομάδα να σημειώσει επιτυχίες επί των ημερών του τόσο αγωνιστικά, όσο και έξω από τις τέσσερις γραμμές, βάζει τίτλοι τέλους στην μακρόχρονη πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν με τον Καραβαγγέλη Στύψης, κατέγραψε τα τελευταία του λεπτά συμμετοχής.

Ο 50χρονος Νίκος Τρυγώνης γεμάτος από όμορφες αναμνήσεις, έντονες στιγμές, χαρές και λύπες, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ομάδα του Μεσοτόπου και γενικότερα από το ποδόσφαιρο, στηρίζοντας πάντα τις προσπάθειες των νέων του χωριού που έχουν αναλάβει ήδη πόστο τις τελευταίες σεζόν.

trigonis2.jpg (720×464)

Η πρώτη έκδοση δελτίου για τον Νίκο Τρυγώνη ήταν το 1996 στον Μακαρέα Άγρας και στη συνέχεια ακολούθησε η ομάδα του Μεσοτόπου που «υπηρέτησε» ως ποδοσφαιριστής και έπειτα ως γενικός αρχηγός, πρόεδρος την περίοδο 2012-14 και μέλος της διοίκησης, εκτελώντας χρέη από όλα τα πόστα. Στο ξεκίνημα του μάλιστα είχε προτείνει την ένωση των δύο γειτονικών σωματείων (Μακαρέας-Μεσότοπος), ωστόσο η ιδέα αυτή δεν προχώρησε.

Όλα αυτά τα χρόνια στην διοίκηση του Μεσοτόπου αποτέλεσε πρότυπο παράγοντα κυρίως στις υποχρεώσεις του απέναντι στον σύλλογο, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες, με μεγαλύτερη στιγμή την πορεία πρωταθλητισμού στην Α ΕΠΣ Λέσβου επί θητείας του Θοδωρή Γιακαλή και την συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Αγ. Ιερόθεο. Η ομάδα βέβαια τα προηγούμενα έτη είχε μετρήσει καλές πορείες και ανόδους από τις κατώτερες κατηγορίες με τους Παναγιώτη Μακαρώνη, Ξενοφώντα Χαραλαμπή στον πάγκο και τις τελευταίες χρονιές με τον Γιώργο Σπέρκο. Μεγάλο επίτευγμα επί των ημερών του όπως αναφέρει ο ίδιος στο sportlesvos και η κατασκευή του γηπέδου στον Μεσότοπο.

trigonis.jpg (770×691)

Ο Νίκος Τρυγώνης, μέσα από το ποδόσφαιρο γνώρισε πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους. Νιώθει τυχερός για όλα όσα έχει ζήσει και θα βρίσκεται δίπλα στα νέα παιδιά που πλαισιώνουν την ομάδα για να συνεχίσουν αυτό το σπουδαίο έργο που γίνεται. Είχε καλή συνεργασία με παίκτες, προπονητές, παράγοντες, την ΕΠΣΛ και τη διαιτησία τους οποίους και ευχαριστεί, όπως και τους προέδρους Μανώλη Κωνσταντιδέλλη και Σταύρο Ρεπάνη.

Ακόμη, πέντε χρόνια είχε ασχοληθεί με τον μαραθώνιο και αποτέλεσε έναν από τους εμπνευστές του ημιμαραθωνίου Μεσοτόπου που διοργανώνεται με επιτυχία κάθε καλοκαίρι.Μπορεί ο Νίκος Τρυγώνης μπορεί να αποσύρθηκε από τον χώρο, ωστόσο πάντα με τον δικό του τρόπο θα συνεχίσει προσφέρει και να στηρίζει υγιής προσπάθειες. 

Ευχές από τον Νίκο Τρυγώνη για Καλό Πάσχα με υγεία σε όλον τον κόσμο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey