Αποχαιρέτησαν Ποτουρίδης και Τσουβαλτσίδης

13/07/2019 - 13:33 Τελευταία τροποποίηση στις 13/07/2019 - 21:34

Παρελθόν αποτελούν από τον Αιολικό Τσουβαλτσίδης και Ποτουρίδης, οι οποίοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους μακρυά από το νησί της Λέσβου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θέλουν να αξιοποιήσουν την πολύ καλή χρονιά που έκαναν με την φανέλα του Αιολικού στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ζητώντας μια συνεργασία σε ανώτερη κατηγορία την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ο Θέμης Ποτουρίδης αγωνίστηκε με τα χρώματα των κυανόλευκων για 1,5 χρόνο, αφού αποκτήθηκε τον Δεκέμβρη του 2017, ενώ ο Τσουβαλτσίδης φόρεσε την φανέλα του συλλόγου για ένα έτος.

Tsouvaltsidis-1-Kissamikos.jpg (770×563)

Στο αποχαιρετιστήριο τους μήνυμα οι δύο παίκτες δηλώνουν:

Θ. Ποτουρίδης: "Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, συμπαίκτες, προπονητές, διοίκηση και τον κόσμο του Αιολικού!Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της".

Χ. Τσουβαλτσίδης:"Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού, μια υπέροχη χρονιά και ένας ωραίος κύκλος κλείνει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια σε έναν έναν ξεχωριστά διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, τον κόσμο της ομάδας και ακόμα πιο πολύ τους συμπαίκτες μου για το υπέροχο κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey