Με σπασμένα τα φρένα και στον Πύργο!

17/12/2022 - 18:11 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2022 - 19:26

Ένας Αιολικός βγαλμένος από τα πιο τρέλα όνειρα των οπαδών του, πέρασε νικηφόρα και από τον Πύργο επικρατώντας του Πανηλειακού με 0-1 για την 6η Αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Μυτιλήνης παρέμεινε έτσι στην κορυφή του 4ου Ομίλου, πετυχαίνοντας την 5η νίκη της σε 6 αγώνες, φτάνοντας μάλιστα στο «4 στα 4» εκτός έδρας.

Χρυσός σκόρερ για τον Αιολικό ο Κώστας Αποστολόπουλος, που εκμεταλλεύτηκε τη λόμπα του Μιχάλη Αννιτσάκη στο 5ο λεπτό και με υποδειγματικό βόλε έγραψε το 0-1! Η συνέχεια ήταν άκρως επαγγελματική, με τους παίκτες του Δημήτρη Παπασπύρου να διαχειρίζονται εκπληκτικά το υπέρ τους σκορ, αναζητώντας και δεύτερο γκολ. Παρά τοις ευκαιρίες που δημιούργησαν ωστόσο, κυρίως με τον Μπιέλομπρεκ, το 0-1 έμεινε ως την ανάπαυλα, με τον Πανηλειακό εγκλωβισμένο να μην μπορεί να φτάσει απειλητικά στην εστία του Μουζάκη.

Στην επανάληψη, ο Αιολικός συνέχισε να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του ματς, με τον Αποστολόπουλο να φτάνει δυο φορές κοντά στο δεύτερο γκολ. Αρχικά όμως ο τερματοφύλακας Μάντζαρης απέκρουσε οριακά πάνω στη γραμμή την απευθείας εκτέλεση κόρνερ που επιχείρησε ο αρχηγός του Αιολικού, ενώ στη συνέχεια έδιωξε εντυπωσιακά το γυριστό σουτ από σέντρα του Δερμιτζάκη.

Στα τελευταία λεπτά ο Μουζάκης και οι αμυντικοί του καθάρισαν κάθε γέμισμα, με τον εκνευρισμό των γηπεδούχων να είναι εμφανής. Στις καθυστερήσεις μάλιστα επήλθε γενική σύρραξη, με όλο τον πάγκο του Πανηλειακού να μπαίνει μέσα στο γήπεδο, προκαλώντας προσωρινή διακοπή στο ματς μετά από ένα μαρκάρισμα του Δερμιτζάκη.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Πράνταλου από την Αχαΐα βρήκε τους παίκτες του Αιολικού να πανηγυρίζουν μαζί με τους φιλάθλους που ήρθαν και στον Πύργο να συμπαρασταθούν στην ομάδα, φεύγοντας ευτυχισμένοι μετά από μια ακόμα εκτός έδρας νίκη!

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημ. Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Παστρικός, Μωραΐτης, Νάστος, Στεφάνοβιτς, Μουκίδης (66’ Δερμιτζάκης), Μακρής (85’ Σουβατζόγλου), Αποστολόπουλος (85’ Σπόλιαριτς), Μπιέλομπρεκ (66’ Νικολάου)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey