Δεν έχουν το... Θεό τους στην ΕΠΟ!

23/05/2015 - 22:02

Στην Ελλάδα του 2015, σε μια διοργάνωση όπου συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των τοπικών ερασιτεχνικών κατηγοριών, όπως είναι τα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με την απαράδεκτη στάση της, ουσιαστικά, οδηγεί τα ίδια τα ποδοφαιρικά σωματεία σε ασφυξία!

Όπως αποκαλύπτει το "SL", το εξοδολόγιο διαιτησίας του σημερινού αγώνα μεταξύ Διαγόρα Αγίας Παρασκευής - Πυθαγόρα Σάμου έφτασε συνολικά τις 2.122€ (!), ποσό που μπορεί να αποτελεί και ρεκόρ ανάμεσα σε όλους τους ομίλους της διοργάνωσης. Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της ΕΠΟ στον ορισμό των διαιτητών για την 5η Αγωνιστική είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν -όπως είναι φυσικό- φθηνά εισιτητήρια, με αποτέλεσμα το εξοδολόγιο να εκτιναχτεί στα ύψη!

Φυσικά, οι τρεις διαιτητές και ο παρατηρητής διαιτησίας έχουν χρεώσει τον γηπεδούχο Διαγόρα από ταξί, διόδια, μέχρι και... πάρκινγκ αεροδρομίου, φτάνοντας το συνολικό κόστος για το ταξίδι τους στη Λέσβο σε δυσθεώρητα νούμερα! Να σημειωθεί επίσης ότι η Ομποσπονδία όρισε δεύτερο παιχνίδι του Διαγόρα μέσα σε 48 ώρες, τη στιγμή που για το αντίστοιχο ματς μεταξύ Κανάρη Νενήτων και Πανναξιακού αποφάσισε προκλητικά να μεταφερθεί για την προσεχή Δευτέρα (15/5).

Αν δεν προβληματίζει την ίδια την ΕΠΟ, ότι για ένα... 90λεπτο που κοστολογείται ως αμοιβή συνολικά και για τους τέσσερις μόλις 300€, φτάνει στο σημείο μια νησιωτική ομάδα να πληρώνει σχεδόν συν 2.000€ έξοδα διαιτησίας, τότε καλύτερα ας παίζουν μόνοι τους. Το "μαγαζάκι" της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δε γίνεται να το συντηρούν οι ερασιτέχνες, οι χομπίστες ή τα "αρρωστάκια" των ερασιτεχνικών κατηγοριών. Λίγη τσίπα...

Δείτε το εξοδολόγιο διαιτησίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey