Παπαλόπουλος: "Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου"

22/05/2012 - 11:13 Τελευταία τροποποίηση στις 22/05/2012 - 14:55

Ο Όλυμπος ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ της ανόδου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, αλώνοντας την έδρα της Μυκόνου και παίρνοντας τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του μίνι αυτού αμφίρροπου πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα ο Α.Ο. Δικαίου κέρδιζε τον Νικολακάκη, αποκαλύπτοντας κατά κάποιον τρόπο από τη πρώτη αγωνιστική, μία ιδέα για τη δυναμικότητα των ομάδων που αναμετρώνται με στόχο την έξοδο στην εθνική κατηγορία.

Μέχρι και το Σάββατο, και οι τέσσερις μονομάχοι είχαν συλλέξει πληροφορίες ο ένας για τον άλλον, αλλά φυσικά αυτές δεν ήταν από μόνες τους αρκετές για να διαμορφώσουν εικόνα για τη δυναμική τους.

Η νίκη ωστόσο του Ολύμπου μέσα στη Μύκονο έδειξε πως οι πρωταθλητές Λέσβου όχι μόνο έχουν τύχη σε αυτή τη διαδικασία, αλλά και πως μπορούν κάλλιστα να κάνουν σημαντικά βήματα εξασφάλισης της θέσης πρόκρισης, δεδομένου πως το πρόγραμμα τους ευνοεί, με τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Αξιοσημείωτη παρατήρηση αναφορικά με τη δυναμική των τεσσάρων μονομάχων που προαναφέραμε, ήταν και η νίκη του Α.Ο. Δικαίου επί του Νικολακάκη, της ομάδας δηλαδή των Αθηνών που… γεωγραφικά θεωρείται κατά πολλούς το φαβορί για την πρώτη θέση. Το 2-1 της ομάδας από την Κω όμως δείχνει πολλά για τον πρωταθλητή του εν λόγω νησιού και η αναμέτρηση με τον Όλυμπο αύριο το μεσημέρι, αναμένεται με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος παραμονές του αγώνα με τον Α.Ο. Δικαίου, μιλάει στο «SL» και καταθέτει την άποψή του για την πρώτη αυτή αγωνιστική των μπαράζ αλλά και τη συνέχεια που έπεται με τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για τον Όλυμπο, που είναι ικανά να κρίνουν πολλά.

Σημαντική η νίκη μέσα στη Μύκονο Θοδωρή. Σας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά και μία πρώτη γεύση για τη δυναμική των αντιπάλων μας…

"Κάναμε ένα σημαντικό βήμα και ξεκινήσαμε όπως ακριβώς θέλαμε το πρωτάθλημα, με μία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.

Συμφωνώ με την άποψη πως δεν έχουμε πολύ καλή εικόνα οι αντίπαλοι, ο ένας για τη δυναμική του άλλου, αλλά εγώ γνωρίζω καλά τις δυνατότητες της δικής μας ομάδας και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Σίγουρα έχουμε καλή ψυχολογία με τη νίκη μας αυτή, αλλά δε μένουμε σε αυτό, συνεχίζουμε.".

Η νίκη του Α.Ο Δικαίου επί του Νικολακάκη, σας προκάλεσε έκπληξη;

"Καταλαβαίνω πως πολλοί θεωρούν το Νικολακάκη ως τον πιο δυνατό αντίπαλο, λόγω του ότι προέρχεται από πρωτάθλημα των Αθηνών. Ωστόσο εμείς ξέραμε πολύ καλά πως η ομάδα της Κω έχει πολύ καλούς παίκτες όπως ο Φονσέκα, έμπειρους που προέρχονται και από τη Ρόδο. Δεν μου έκανε έκπληξη λοιπόν η νίκη του αν και δεν μπορούμε να κρίνουμε πολλά από την πρώτη αγωνιστική. Άλλωστε γνωρίζετε πως τα παιχνίδια αυτά είναι αρκετά επίπονα για όλους, με τα συνεχή ταξίδια, την ταλαιπωρία και τα σχετικά. Νομίζω ότι θα αποδειχθεί αγώνας δρόμου η ανάδειξη αυτών που θα ανέβουν στην κατηγορία.".

Όπως και να ΄χει με νίκη επί του Α.Ο. Δικαίου αύριο μέσα στην Αγιάσο, ο Όλυμπος τίθεται ως φαβορί για την άνοδο… Άλλωστε μετά έχει και άλλα δύο εντός έδρας παιχνίδια που θεωρητικά του δίνουν το δικαίωμα να κρατά την τύχη στα χέρια του.

"Μία ενδεχόμενη νίκη θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό βήμα. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να κερδίζουμε. Δεν κοιτάζω το που παίζουμε. Στόχος μας είναι απλά να κερδίζουμε. Σίγουρα με νίκη θα είμαστε πολύ καλά, αλλά σας ξαναλέω πως είναι αγώνας δρόμου. Είναι και ο Νικολακάκης αντίπαλός μας μη ξεχνιόμαστε.".

Τι σας προβληματίζει σε αυτή τη σειρά αγώνων και τι σας κάνει αισιόδοξους;

"Με προβληματίζει σίγουρα η πρωτόγνωρη διαδικασία των μπαράζ και κάποια άλλα επιμέρους. Πέραν της ταλαιπωρίας από τα ταξίδια μέσα σε λίγες ημέρες, βλέπω πως οι αγώνες αναπόφευκτα θα διεξάγονται σε δύσκολες ώρες. Αύριο παίζουμε στη 1.30 το μεσημέρι… Δηλαδή υπό 30 βαθμούς Κελσίου στην καλύτερη. Δεν είναι το καλύτερο για να παίξεις ποδόσφαιρο σίγουρα. Σε κάθε περίπτωση όμως ξαναλέω πως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στους παίκτες μου και αυτό από μόνο του με κάνει αισιόδοξο.".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey