Οι δηλώσεις στo "Χριστοφίδειο" Αγιάσου [vid]

24/05/2012 - 13:23 Τελευταία τροποποίηση στις 24/05/2012 - 13:28

Οι δύο προπονητές, ο Γιάννης Μανούσογλου από τον ΑΟ Δικαίου και ο Θόδωρος Παπαλόπουλος από τον Όλυμπο, συμφώνησαν στις δηλώσεις τους ότι το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Αγιάσου, που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και θα μπορούσε να έχει "καθαρίσει" τη νίκη από νωρίς.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Δωδεκανήσων τόνισε πως η ομάδα του πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερα πρώτα 45λεπτά φέτος και στο διάστημα αυτό θα μπορούσε να έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, αφού ο Όλυμπος έχασε πολλές ευκαιρίες.

Επεσήμανε μάλιστα πως ο Δίκαιος "έκλεψε" τη νίκη, παίζοντας έξυπνα και με αντεπιθέσεις στην επανάληψη, ενώ στα προγνωστικά του για την εξέλιξη των μπαράζ ανόδου ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα δύο εισιτήρια θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τρεις ομάδες, δίνοντας προβάδισμα στη δική του αλλά και στον Όλυμπο Αγιάσου.

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Παπαλόπουλος ήταν απογοητευμένος από την ήττα, αλλά ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του που παρουσιάστηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Ο κόουτς των Αγιασωτών τόνισε πως η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί, ώστε ο Όλυμπος να τερματίσει μέσα στις δύο πρώτες θέσεις, επισημαίνοντας πως η ομάδα του δε φοβλάται κανέναν αντίπαλο.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις των δύο προπονητών

{youtube}DENyrV6H3cc{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey