Βράβευση της Σχολής Μυτιλήνης από Ολυμπιακό

25/11/2014 - 18:34 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 22:17


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο που οργάνωσε η Διεύθυνση ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των προπονητών του δικτύου, πριν λίγες ημέρες, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ρέντη.

Προπονητές από όλες τις σχολές παρακολούθησαν θέματα που αφορούσαν τη λειτουργία και τη φιλοσοφία της ακαδημίας, τον προπονητικό προγραμματισμό, τον έλεγχο της απόδοσης του αθλητή, θέματα αθλητικής διατροφής και ψυχολογίας, την παρουσίαση και ανάλυση του τρόπου λειτουργίας του συστήματος ανίχνευσης, αξιολόγησης και ένταξης των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στα τμήματα της ακαδημίας και τις συνήθεις κακώσεις στο παιδικό ποδόσφαιρο, που ανέπτυξε ο γιατρός της Π.Α.Ε. κ. Χρήστος Θέος.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου, το οποίο παρακολούθησε ο υπεύθυνος της Σχολής στη Μυτιλήνη Βαγγέλης Σπανός, οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπονήσεις αγωνιστικών τμημάτων στο γήπεδο και τον αγώνα πρωταθλήματος Κ-15 Ολυμπιακός-Ατρόμητος, όπου αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, κατέγραψαν και ανέλυσαν αγωνιστικά θέματα, τα οποία παρουσίασαν αργότερα στο θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου.

Παρόντες στο σεμινάριο ήταν ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις από τους προπονητές των σχολών αλλά και της ακαδημίας και επίσης ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κώστας Καραπαπάς, που μίλησε με τους προπονητές των σχολών για την επικοινωνία που πρέπει να έχουν με τα ΜΜΕ και έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος για την καλύτερη προβολή της δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα της Ακαδημίας και του δικτύου των σχολών του Θρύλου.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τον καθιερωμένο απολογισμό, τους στόχους για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά και τη βράβευση της Σχολής της Μυτιλήνης και τον Βαγγέλης Σπανός, ο οποίος δήλωσε: "Το σεμινάριο αυτό απέδειξε έμπρακτα ότι η Διοίκηση του Ολυμπιακού δίνει μεγάλη έμφαση στις Ακαδημίες και φυσικά στο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου. Απέδειξε ότι όλοι όσοι εργάζονται στις ακαδημίες, δουλεύουν πολύ σκληρά και κυρίως αποδοτικά, ώστε να επιτευχθεί η επιθυμία του Προέδρου της ΠΑΕ κ. Μαρινάκη, για δημιουργία παικτών από «τα σπλάχνα» του Συλλόγου.

 

Η Σχολή της Μυτιλήνης στηρίζει αυτή την προσπάθεια από την πρώτη μέρα, δηλαδή από το 2001. Από τότε άλλαξαν όλα τα πρόσωπα, εκτός από την αρχική ιδέα και από την στήριξή μας. Είμαστε ικανοποιημένοι, βλέποντας ότι η προσπάθεια, όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά καθημερινά βελτιώνεται. Και είναι γεγονός, ότι η προσπάθεια όλων αυτών των ετών, άρχισε να αποδίδει καρπούς. Αφού πολλοί αθλητές των Σχολών πλαισιώνουν τα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ, και η σχολή μας έχει δώσει ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, εκ των οποίων σήμερα είναι στο Ρέντη ο Απόστολος Βερβέρης, μέλος της Κ17 και ο Πραξιτέλης Βούρος, επαγγελματίας και μέλος της πρώτης ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω την Διεύθυνση Ακαδημίας, για την βράβευση αυτή, αλλά κυρίως για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια".

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός

{youtube}Pg_wB1igMKs{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey