Γεύση από Μαδρίτη για Σαλταμάρα

27/11/2014 - 09:28 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 22:18


Στην Ισπανία βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Στρατής Σαλταμάρας, συμμετέχοντας στην 20μελή αποστολή της ομάδας νέων του Ολυμπιακού για το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο του UEFA Youth League.

Οι "ερυθρόλευκοι" πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη με σκορ 0-2 και με αυτό το αποτέλεσμα βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός πρόκρισης τη Γιουβέντους. Ο Βασίλης Βούζας, προπονητής της Κ20, μπορεί να άφησε τελικά εκτός 18άδας τον Μυτιληνιό αμυντικό, όμως το γεγονός και μόνο ότι τον πήρε μαζί στην Ισπανία, αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Άλλωστε μην ξεχνά κανείς, πως ο Σαλταμάρας έκανε το τεράστιο βήμα από το τοπικό της Λέσβου και τον Οδυσσέα Ελύτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τις προσδοκίες για εκείνον να είναι σημαντικές. Και σίγουρα, ο αείμνηστός Παναγιώτης που έφυγε πριν ένα χρόνο από κοντά μας, θα καμαρώνει από ψηλά για αυτήν την ποδοσφαιρική εξέλιξη του Στρατή.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος του ματς, η Ατλέτικο είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης στην επανάληψη, ανοίγοντας το σκορ με τον Μεγαρίτη στο 59ο λεπτό. Παρά την αντίδραση των Ισπανών, οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν στο 0-2 με τον Γαρεφαλάκη, στο 79ο λεπτό. Αυτή ήταν τρίτη νίκη της ομάδας των νέων του Ολυμπιακού στον όμιλο και μάλιστα όλες εκτός έδρας.

Αναλυτικά οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Μαδρίτη: Ανδρούτσος, Γαρεφαλάκης, Ιγνατίδης, Ηλιάδης, Καναβέτας, Καραχάλιος, Κατσιμήτρος, Λάτσι, Μακροστέργιος, Μανθάτης, Μεγαρίτης, Νικολάου, Παπουτζίδης, Ρέντζης, Ρέτσος, Σάλιακας, Σαλταμάρας, Τόλι, Τσιμίκας και Βατουσιάδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey