Γράφει ιστορία ο Γρηγορίου!

07/08/2015 - 13:56 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2015 - 16:36

Ο πρώην προπονητής του Αιολικού γράφει ιστορία αυτές τις μέρες, μετά την πρόκριση του Ατρομήτου επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης, στα Play Offs του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά τη σπουδαία πορεία του στους πάγκους σε Φωστήρα, Αιολικό, Εθνικό Πειριαώς, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό και Κέρκυρα, ανέλαβε το καλοκαίρι τον Ατρόμητο για να εργαστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Εξ' αρχής έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας του Περιστερίου την είσοδό της στους ομίλους του Europa League και πολλοί τον θεώρησαν... τρελό! Μετά το εκκωφαντικό 1-3 μέσα στη Σουηδία την περασμένη εβδομάδα, αρκετοί από αυτούς... μαζεύτηκαν. Και χθες, μετά το 1-0 μέσα στο Περιστέρι και τη δεύτερη νίκη του Ατρομήτου, αναγνώρισαν την αξία του.

Ο Ατρόμητος χάρισε σημαντικούς βαθμούς στην Ελλάδα, στα παρθενικα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Μιχάλη Γρηγορίου, δίνοντας τη δική του μάχη για την επανακατάληψη της 12ης θέσης στη βαθμολογία της UEFA, συνεχίζοντας μαζί με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στα Play Offs του Europa League, στοχεύοντας στους ομίλους της διοργάνωσης, εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο Αστέρας Τρίπολης. 

Ο ιδιαίτερα αγαπητός προπονητής στο νησί της Λέσβου έχει συνδέσει το όνομά του με τον Αιολικό, μετά από την εκπληκτική του σεζόν 2007-08 στο τιμόνι της ομάδας της Μυτιλήνης. Γεγονός που καθιστά βέβαιο, ότι πολλοί από τους φίλους της ομάδας, αλλά και άνθρωποι μέσα στο σύλλογο που συνεργάστηκαν μαζί του, έσφιξαν τις γροθιές στο γκολ του Μαρσελίνιο που σφράγισε την πρόκριση του Ατρομήτου χθες βράδυ...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey